De chicken ‚sweet & spicy‘ (art. 11344) laten ontdooien.
2
Uit perkamentpapier vier grote vierkanten snijden en alvast 4 touwtjes klaarleggen.
3
De kip over het perkamentpapier verdelen en de 4 punten naar elkaar toe vouwen en met een touwtje vastknopen. Deze gedurende 20 minuten verwarmen in de oven op 160° graden.
4
De rijst gaarkoken in de het water met de kokosmelk. Afgieten en de gehakte koriander erdoor roeren.
5
De pakketjes met kip uit de oven halen en het geheel op een passend bordje serveren.
Buideltje gevuld met chicken sweet chili op kokos-korianderrijst
gemiddeld
30 min
Ingrediënten
¼zakje(s)
Chicken 'Sweet & Spicy‘
½
kookbuiltjes rijst
¼
kokosmelk
bakpapier
Keukentouw
Verse coriander
½zakje(s)
Chicken 'Sweet & Spicy‘
1
kookbuiltjes rijst
½
kokosmelk
bakpapier
Keukentouw
Verse coriander
¾zakje(s)
Chicken 'Sweet & Spicy‘
1½
kookbuiltjes rijst
¾
kokosmelk
bakpapier
Keukentouw
Verse coriander
1zakje(s)
Chicken 'Sweet & Spicy‘
2
kookbuiltjes rijst
1
kokosmelk
bakpapier
Keukentouw
Verse coriander
1¼zakje(s)
Chicken 'Sweet & Spicy‘
2½
kookbuiltjes rijst
1¼
kokosmelk
bakpapier
Keukentouw
Verse coriander
1½zakje(s)
Chicken 'Sweet & Spicy‘
3
kookbuiltjes rijst
1½
kokosmelk
bakpapier
Keukentouw
Verse coriander
1¾zakje(s)
Chicken 'Sweet & Spicy‘
3½
kookbuiltjes rijst
1¾
kokosmelk
bakpapier
Keukentouw
Verse coriander
2zakje(s)
Chicken 'Sweet & Spicy‘
4
kookbuiltjes rijst
2
kokosmelk
bakpapier
Keukentouw
Verse coriander
2¼zakje(s)
Chicken 'Sweet & Spicy‘
4½
kookbuiltjes rijst
2¼
kokosmelk
bakpapier
Keukentouw
Verse coriander
2½zakje(s)
Chicken 'Sweet & Spicy‘
5
kookbuiltjes rijst
2½
kokosmelk
bakpapier
Keukentouw
Verse coriander
2¾zakje(s)
Chicken 'Sweet & Spicy‘
5½
kookbuiltjes rijst
2¾
kokosmelk
bakpapier
Keukentouw
Verse coriander
3zakje(s)
Chicken 'Sweet & Spicy‘
6
kookbuiltjes rijst
3
kokosmelk
bakpapier
Keukentouw
Verse coriander
Bereiding
1.
De chicken ‚sweet & spicy‘ (art. 11344) laten ontdooien.
2.
Uit perkamentpapier vier grote vierkanten snijden en alvast 4 touwtjes klaarleggen.
3.
De kip over het perkamentpapier verdelen en de 4 punten naar elkaar toe vouwen en met een touwtje vastknopen. Deze gedurende 20 minuten verwarmen in de oven op 160° graden.
4.
De rijst gaarkoken in de het water met de kokosmelk. Afgieten en de gehakte koriander erdoor roeren.
5.
De pakketjes met kip uit de oven halen en het geheel op een passend bordje serveren.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.