Laat de Noordzeescholfilets ongeveer 3,5 uur ontdooien in de koelkast (bij +/- 5 °C) of 1,5 uur bij kamertemperatuur (+/- 22 °C). Spoel de scholfilets af met koud stromend water en dep ze droog met huishoudpapier.
2
Kruid de scholfilets licht met witte peper, zout en citroensap. Laat ongeveer 30 minuten marineren en dep weer droog.
3
Wentel de filets in de bloem. Kluts de eieren met de geraspte parmezaan. Als het mengsel te dik is, kan er water of witte wijn aan worden toegevoegd. Halveer de visfilets in de lengte en wentel ze in de eiermengeling.
4
Bak ze vervolgens 2,5 à 3 minuten op elke kant in een verhitte pan met olijfolie op middelhoog vuur. Hou ze daarna warm in de oven bij 50-60 °C.
5
Bak vervolgens de aardappelschijfjes in dezelfde pan op middelhoog vuur, draai regelmatig om. Snij het spek in reepjes, of de venkelsalami/chorizo in dunne plakjes. Voeg na een paar minuten de uienblokjes en de spekreepjes toe aan de aardappelschijfjes en kruid flink met peper en zout.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Laat de Noordzeescholfilets ongeveer 3,5 uur ontdooien in de koelkast (bij +/- 5 °C) of 1,5 uur bij kamertemperatuur (+/- 22 °C). Spoel de scholfilets af met koud stromend water en dep ze droog met huishoudpapier.
2.
Kruid de scholfilets licht met witte peper, zout en citroensap. Laat ongeveer 30 minuten marineren en dep weer droog.
3.
Wentel de filets in de bloem. Kluts de eieren met de geraspte parmezaan. Als het mengsel te dik is, kan er water of witte wijn aan worden toegevoegd. Halveer de visfilets in de lengte en wentel ze in de eiermengeling.
4.
Bak ze vervolgens 2,5 à 3 minuten op elke kant in een verhitte pan met olijfolie op middelhoog vuur. Hou ze daarna warm in de oven bij 50-60 °C.
5.
Bak vervolgens de aardappelschijfjes in dezelfde pan op middelhoog vuur, draai regelmatig om. Snij het spek in reepjes, of de venkelsalami/chorizo in dunne plakjes. Voeg na een paar minuten de uienblokjes en de spekreepjes toe aan de aardappelschijfjes en kruid flink met peper en zout.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.