Leg de bevroren zalmfilets op een bord, dek af met huishoudfolie en laat een nacht ontdooien in de koelkast. Spoel de filets de volgende dag af met koud water, dep ze droog met huishoudpapier en besprenkel met citroensap. Snij de zalmfilets in blokjes van ongeveer 2 cm.
2
Was de tomaten, deel ze in vieren, ontpit ze en snij ze in blokjes.
3
Verwarm de boter in een pan, bak de zalmblokjes kort aan alle kanten, kruid met peper en zout, haal ze uit de pan en houd warm.
4
Fruit de bevroren uienblokjes in dezelfde pan. Blus met de witte wijn en de room. Voeg de bladspinazie toe en laat ongeveer 20 minuten ontdooien op middelhoog vuur.
5
Kook ondertussen de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking gaar in gezouten water, giet af in een vergiet en laat uitlekken.
6
Kruid de spinazie met zout, peper, knoflook en de saffraan. Voeg de tomaten- en zalmblokjes toe en verhit nog 4 minuten mee. Schik de tagliatelle op het bord en voeg de saus toe.
7
Werk naar smaak af met geraspte parmezaan en dien op.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Leg de bevroren zalmfilets op een bord, dek af met huishoudfolie en laat een nacht ontdooien in de koelkast. Spoel de filets de volgende dag af met koud water, dep ze droog met huishoudpapier en besprenkel met citroensap. Snij de zalmfilets in blokjes van ongeveer 2 cm.
2.
Was de tomaten, deel ze in vieren, ontpit ze en snij ze in blokjes.
3.
Verwarm de boter in een pan, bak de zalmblokjes kort aan alle kanten, kruid met peper en zout, haal ze uit de pan en houd warm.
4.
Fruit de bevroren uienblokjes in dezelfde pan. Blus met de witte wijn en de room. Voeg de bladspinazie toe en laat ongeveer 20 minuten ontdooien op middelhoog vuur.
5.
Kook ondertussen de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking gaar in gezouten water, giet af in een vergiet en laat uitlekken.
6.
Kruid de spinazie met zout, peper, knoflook en de saffraan. Voeg de tomaten- en zalmblokjes toe en verhit nog 4 minuten mee. Schik de tagliatelle op het bord en voeg de saus toe.
7.
Werk naar smaak af met geraspte parmezaan en dien op.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.