Vet een ovenschaal in met een klontje boter. Schil de appels verwijder het klokhuis en snij in plakjes. Snij het spek in reepjes. Leg afwisselend een laagje appels en een laagje aardappelschijfjes in de ovenschotel en strooi hier tussen de uienblokjes en de reepjes spek. Giet de gevogeltebouillon erover en kruid met peper en zout. Dek de schaal af met aluminiumfolie en bak gedurende 35-40 minuten in een voorverwarmde oven op 160°C. Verwijder de aluminiumfolie en bestrooi met geraspte kaas en laat nog 10 minuten gratineren. Bestrooien met wat bieslook.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Vet een ovenschaal in met een klontje boter. Schil de appels verwijder het klokhuis en snij in plakjes. Snij het spek in reepjes. Leg afwisselend een laagje appels en een laagje aardappelschijfjes in de ovenschotel en strooi hier tussen de uienblokjes en de reepjes spek. Giet de gevogeltebouillon erover en kruid met peper en zout. Dek de schaal af met aluminiumfolie en bak gedurende 35-40 minuten in een voorverwarmde oven op 160°C. Verwijder de aluminiumfolie en bestrooi met geraspte kaas en laat nog 10 minuten gratineren. Bestrooien met wat bieslook.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.