Bestel nu en geniet van € 20 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 60 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 20 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 60 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bereiding

1
 Meng de parmezaan met de bloem, het bakpoeder en een snufje zout in een kom. Klop de karnemelk en de eieren tot een egaal, dikvloeibaar beslag. Breng op smaak met versgemalen peper. Laat het wafelijzer goed voorverwarmen en bak de wafels tot ze krokant zijn.
2
 Zoet de aardbeien indien gewenst met bloemsuiker. Leg ongeveer 125 g aardbeien op elke wafel en druppel er balsamicocrème over.
3
 Schep er een bolletje vanille-ijs naast. Bedruppel alles met wat pompoenpitolie en garneer met de munt.

Vergelijkbare recepten

Hartige aardbeiensalade met balsamico, parmezaanwafel, vanille-ijs en pompoenpitolie

gemiddeld 30 min

Ingrediënten

500 g
aardbeien
100 g
parmezaan, geraspt
250 g
bloem
1.5 tl
bakpoeder
500 ml
karnemelk
2
eieren
bofrost*
Vegetarisch
balsamicocrème
pompoenpitolie
munt

Bereiding

1.
Meng de parmezaan met de bloem, het bakpoeder en een snufje zout in een kom. Klop de karnemelk en de eieren tot een egaal, dikvloeibaar beslag. Breng op smaak met versgemalen peper. Laat het wafelijzer goed voorverwarmen en bak de wafels tot ze krokant zijn.
2.
Zoet de aardbeien indien gewenst met bloemsuiker. Leg ongeveer 125 g aardbeien op elke wafel en druppel er balsamicocrème over.
3.
Schep er een bolletje vanille-ijs naast. Bedruppel alles met wat pompoenpitolie en garneer met de munt.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.