Bestel nu en geniet van € 20 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 60 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 20 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 60 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Eigenschappen:

Zonder vis, Zonder rundvlees, Zeevruchtenvrij, Zonder vlees, Pluimveevrij, Vegetarisch, Wildvleesvrij, Zonder varkensvlees

Bereiding

1
 Laat de rodevruchtenmix een nacht in de koelkast ontdooien en vang het sap op.
2
 Laat de 3 croissants ontdooien (ongeveer 1 uur bij kamertemperatuur) en rol ze samen op een met bloem bedekt oppervlak uit. Leg het deeg in een lage taartvorm.
3
 Vet een taartvorm van Ø 26 cm in en bestrooi met bloem. Beleg met de uitgerolde croissants. Vervolgens blind bakken gedurende 15 minuten in een voorverwarmde oven (boven-/onderwarmte) op 200°C.
4
 Leng het sap van de rodevruchtenmix eventueel aan met rood vruchtensap tot 250 ml. Voeg de taartgelei met de suiker toe en breng aan de kook onder voortdurend roeren. Laat vervolgens een beetje afkoelen, meng met de rodevruchtenmix en verdeel alles direct op de taartbodem. Verdeel nu de diepgevroren roomsoesjes gelijkmatig over de de rodevruchtenmix.
5
 Laat de taart 4 uur rusten in de koelkast. Ondertussen ontdooien ook de roomsoesjes.
6
 Pureer ongeveer 20 minuten voor het opdienen het chocolade-ijs met de amandelmelk en serveer dit als saus bij de taart.

Vergelijkbare recepten

Taart met roomsoesjes, rode vruchten en koude chocoladesaus

eenvoudig 30 min

Ingrediënten

400 g bofrost*
400 g
Vegan
3 stuk(s) bofrost*
3 stuk(s)
Vegetarisch
1 pakjes
rode taartgelei
50 g
suiker
30 bofrost*
30
Vegetarisch
g bofrost*
g
Vegetarisch
100 ml
amandelmelk
rood vruchtensap (enkel indien nodig)

Bereiding

1.
Laat de rodevruchtenmix een nacht in de koelkast ontdooien en vang het sap op.
2.
Laat de 3 croissants ontdooien (ongeveer 1 uur bij kamertemperatuur) en rol ze samen op een met bloem bedekt oppervlak uit. Leg het deeg in een lage taartvorm.
3.
Vet een taartvorm van Ø 26 cm in en bestrooi met bloem. Beleg met de uitgerolde croissants. Vervolgens blind bakken gedurende 15 minuten in een voorverwarmde oven (boven-/onderwarmte) op 200°C.
4.
Leng het sap van de rodevruchtenmix eventueel aan met rood vruchtensap tot 250 ml. Voeg de taartgelei met de suiker toe en breng aan de kook onder voortdurend roeren. Laat vervolgens een beetje afkoelen, meng met de rodevruchtenmix en verdeel alles direct op de taartbodem. Verdeel nu de diepgevroren roomsoesjes gelijkmatig over de de rodevruchtenmix.
5.
Laat de taart 4 uur rusten in de koelkast. Ondertussen ontdooien ook de roomsoesjes.
6.
Pureer ongeveer 20 minuten voor het opdienen het chocolade-ijs met de amandelmelk en serveer dit als saus bij de taart.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.