Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat de roomboter op kamertemperatuur komen. Hak de amandelen fijn. Meng de zachte boter met de suiker en het water in een kom. Voeg de bloem, het zout en gehakte amandelen toe en kneed tot een soepel deeg.
2
Maak balletjes van het deeg met een doorsnede van ca. 2 cm. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Houd minimaal 5 cm afstand tussen de balletjes. Druk een beetje plat en bak ze in ca. 6 min bruin en krokant. Laat afkoelen.
3
Warm de appeltaart op en serveer met een bolletje karamelijs en een kletskopje
Voor onze vegetarische producten gebruiken we uitsluitend plantaardige ingrediënten zoals melk, eieren, honing en bijenwas. Bij de bereiding van kaas gebruiken we bijvoorbeeld geen gelatine of dierlijk stremsel.
Voor onze vegetarische producten gebruiken we uitsluitend plantaardige ingrediënten zoals melk, eieren, honing en bijenwas. Bij de bereiding van kaas gebruiken we bijvoorbeeld geen gelatine of dierlijk stremsel.
Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat de roomboter op kamertemperatuur komen. Hak de amandelen fijn. Meng de zachte boter met de suiker en het water in een kom. Voeg de bloem, het zout en gehakte amandelen toe en kneed tot een soepel deeg.
2.
Maak balletjes van het deeg met een doorsnede van ca. 2 cm. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Houd minimaal 5 cm afstand tussen de balletjes. Druk een beetje plat en bak ze in ca. 6 min bruin en krokant. Laat afkoelen.
3.
Warm de appeltaart op en serveer met een bolletje karamelijs en een kletskopje
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.