Bestel nu en geniet van € 20 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 60 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 20 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 60 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bereiding

1
 Haal de berliners uit de doos en laat ze ontdooien. Leg de doos aan de kant.
2
 Roer de bloemsuiker samen met water tot glazuur. Kleef de suikeroogjes met behulp van het glazuur op de berliners. Dit gaat bijzonder vlot wanneer u het gebak in de plastic verpakking laat.
3
 Dompel de nog bevroren roomsoezen voor 1/3 onder in het glazuur en wentel ze nadien in kleurrijke hagelslag. Voorzie nadien ook de roomsoezen van suikeroogjes.
4
 Versier de berliners tot slot met minihoedjes en serveer ze samen met de roomsoezen.

Vergelijkbare recepten

Carnavalsberliner & grappige roomsoezen

eenvoudig 20 min

Ingrediënten

8 stuk(s) bofrost*
8 stuk(s)
Vegetarisch
32 stuk(s) bofrost*
32 stuk(s)
Vegetarisch
300 g
Bloemsuiker
3 el
water
40 stuk(s)
suikeroogjes
200 g
kleurrijke hagelslag

Bereiding

1.
Haal de berliners uit de doos en laat ze ontdooien. Leg de doos aan de kant.
2.
Roer de bloemsuiker samen met water tot glazuur. Kleef de suikeroogjes met behulp van het glazuur op de berliners. Dit gaat bijzonder vlot wanneer u het gebak in de plastic verpakking laat.
3.
Dompel de nog bevroren roomsoezen voor 1/3 onder in het glazuur en wentel ze nadien in kleurrijke hagelslag. Voorzie nadien ook de roomsoezen van suikeroogjes.
4.
Versier de berliners tot slot met minihoedjes en serveer ze samen met de roomsoezen.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.