Haal de berliners uit de doos en laat ze ontdooien. Leg de doos aan de kant.
2
Roer de bloemsuiker samen met water tot glazuur. Kleef de suikeroogjes met behulp van het glazuur op de berliners. Dit gaat bijzonder vlot wanneer u het gebak in de plastic verpakking laat.
3
Dompel de nog bevroren roomsoezen voor 1/3 onder in het glazuur en wentel ze nadien in kleurrijke hagelslag. Voorzie nadien ook de roomsoezen van suikeroogjes.
4
Versier de berliners tot slot met minihoedjes en serveer ze samen met de roomsoezen.
Voor onze vegetarische producten gebruiken we uitsluitend plantaardige ingrediënten zoals melk, eieren, honing en bijenwas. Bij de bereiding van kaas gebruiken we bijvoorbeeld geen gelatine of dierlijk stremsel.
Voor onze vegetarische producten gebruiken we uitsluitend plantaardige ingrediënten zoals melk, eieren, honing en bijenwas. Bij de bereiding van kaas gebruiken we bijvoorbeeld geen gelatine of dierlijk stremsel.
Haal de berliners uit de doos en laat ze ontdooien. Leg de doos aan de kant.
2.
Roer de bloemsuiker samen met water tot glazuur. Kleef de suikeroogjes met behulp van het glazuur op de berliners. Dit gaat bijzonder vlot wanneer u het gebak in de plastic verpakking laat.
3.
Dompel de nog bevroren roomsoezen voor 1/3 onder in het glazuur en wentel ze nadien in kleurrijke hagelslag. Voorzie nadien ook de roomsoezen van suikeroogjes.
4.
Versier de berliners tot slot met minihoedjes en serveer ze samen met de roomsoezen.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.