Breng 2 liter water aan de kook in een kookpot en kook de tapiocaparels 5 minuten. Haal de pot van het vuur en laat de tapiocaparels nog 15 minuten wellen in het hete water. Giet ze daarna over in een zeef en laat uitdruppelen.
2
Meng de kokosmelk met de suiker in een steelpan en breng aan de kook. Voeg de tapiocaparels toe en laat 5 minuten staan.
3
Spoel voor elke portie een dessertkommetje om met koud water en giet de tapiocapudding erin. Laat afkoelen en zet minstens 30 minuten in de koelkast.
4
Verwarm de oven voor op 170 °C boven- en onderwarmte. Snijd het kokosvlees in dunne plakjes, verdeel ze over een bakplaat en laat ze ongeveer 10 minuten roosteren. Haal uit de oven en laat afkoelen.
5
Giet de kleurrijke fruitsalade in een geschikte kom voor de microgolfoven en dek af met een deksel. Laat ongeveer 6 minuten ontdooien in de microgolfoven op 180 Watt. Laat daarna 10 minuten staan.
6
Om te serveren draai je de tapiocapudding om op dessertbordjes en decoreer je het fruit eromheen. Bestrooi met de geroosterde kokosschilfers en dien op.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Breng 2 liter water aan de kook in een kookpot en kook de tapiocaparels 5 minuten. Haal de pot van het vuur en laat de tapiocaparels nog 15 minuten wellen in het hete water. Giet ze daarna over in een zeef en laat uitdruppelen.
2.
Meng de kokosmelk met de suiker in een steelpan en breng aan de kook. Voeg de tapiocaparels toe en laat 5 minuten staan.
3.
Spoel voor elke portie een dessertkommetje om met koud water en giet de tapiocapudding erin. Laat afkoelen en zet minstens 30 minuten in de koelkast.
4.
Verwarm de oven voor op 170 °C boven- en onderwarmte. Snijd het kokosvlees in dunne plakjes, verdeel ze over een bakplaat en laat ze ongeveer 10 minuten roosteren. Haal uit de oven en laat afkoelen.
5.
Giet de kleurrijke fruitsalade in een geschikte kom voor de microgolfoven en dek af met een deksel. Laat ongeveer 6 minuten ontdooien in de microgolfoven op 180 Watt. Laat daarna 10 minuten staan.
6.
Om te serveren draai je de tapiocapudding om op dessertbordjes en decoreer je het fruit eromheen. Bestrooi met de geroosterde kokosschilfers en dien op.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.