Laat de gekweekte blauwe bosbessen afgedekt ongeveer 2,5 uur op kamertemperatuur ontdooien. Laat de chocoladedonuts afgedekt ongeveer vijftig minuten in de koelkast ontdooien.
2
Meng voor de crème de mascarpone met de bloemsuiker tot een gladde massa. Snij het vanillestokje in de lengte door en schraap de zaadjes eruit met de achterkant van een mes. Klop de room met de vanillepulp schuimig. Klop de gelatine erdoor. Spatel de mascarpone erdoor.
3
Koel de mascarponecrème vijf minuten. Doe de crème vervolgens in een spuitzak met een geperforeerd spuitmondje.
4
Snij de donuts doormidden en verdeel de mascarponecrème erover. Werk af met de bosbessen en leg de bovenste donuthelften erop. Serveer gegarneerd met suikerconfetti.
Onze tip
Serveer met een kopje koffie met room en een scheutje bofrost*cappuccinolikeur.
Voor onze vegetarische producten gebruiken we uitsluitend plantaardige ingrediënten zoals melk, eieren, honing en bijenwas. Bij de bereiding van kaas gebruiken we bijvoorbeeld geen gelatine of dierlijk stremsel.
250g
mascarpone
50g
bloemsuiker
1stuk(s)
vanillestokje
100g
room
1pakjes
gelatine
suikerconfetti voor de afwerking
675g
blauwe bessen
9 stuk(s) bofrost*
9stuk(s)
bofrost*Donuts met chocolade
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegetarisch
281.25g
mascarpone
56¼g
bloemsuiker
1.13stuk(s)
vanillestokje
112.5g
room
1.13pakjes
gelatine
suikerconfetti voor de afwerking
750g
blauwe bessen
10 stuk(s) bofrost*
10stuk(s)
bofrost*Donuts met chocolade
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegetarisch
312.5g
mascarpone
62½g
bloemsuiker
1.25stuk(s)
vanillestokje
125g
room
1.25pakjes
gelatine
suikerconfetti voor de afwerking
825g
blauwe bessen
11 stuk(s) bofrost*
11stuk(s)
bofrost*Donuts met chocolade
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegetarisch
343.75g
mascarpone
68¾g
bloemsuiker
1.38stuk(s)
vanillestokje
137.5g
room
1.38pakjes
gelatine
suikerconfetti voor de afwerking
900g
blauwe bessen
12 stuk(s) bofrost*
12stuk(s)
bofrost*Donuts met chocolade
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegetarisch
375g
mascarpone
75g
bloemsuiker
1.5stuk(s)
vanillestokje
150g
room
1.5pakjes
gelatine
suikerconfetti voor de afwerking
Bereiding
1.
Laat de gekweekte blauwe bosbessen afgedekt ongeveer 2,5 uur op kamertemperatuur ontdooien. Laat de chocoladedonuts afgedekt ongeveer vijftig minuten in de koelkast ontdooien.
2.
Meng voor de crème de mascarpone met de bloemsuiker tot een gladde massa. Snij het vanillestokje in de lengte door en schraap de zaadjes eruit met de achterkant van een mes. Klop de room met de vanillepulp schuimig. Klop de gelatine erdoor. Spatel de mascarpone erdoor.
3.
Koel de mascarponecrème vijf minuten. Doe de crème vervolgens in een spuitzak met een geperforeerd spuitmondje.
4.
Snij de donuts doormidden en verdeel de mascarponecrème erover. Werk af met de bosbessen en leg de bovenste donuthelften erop. Serveer gegarneerd met suikerconfetti.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.