Bestel nu en geniet van € 20 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 60 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 20 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 60 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bereiding

1
 Doe de aardbeien en frambozen in een kom en meng ze met 2 eetlepels suiker. Laat ze ongeveer 2 uur ontdooien op kamertemperatuur.
2
 Doe de Kaiserschmarrn in een kom die geschikt is voor de microgolfoven. Zet de microgolfoven ongeveer 4 minuten op 600 Watt. Neem de kom uit de microgolfoven en zet deze aan de kant
3
 Hak de walnoten grof. Smelt de resterende suiker in een pan en laat deze karamelliseren. Voeg het boter en de honing toe en vervolgens de grof gehakte walnoten. Giet de massa op een vel bakpapier en laat afkoelen
4
 Klop de room stijf. Meng de mascarpone, yoghurt en vanillesuiker en spatel de room eronder.
5
 Verdeel de Kaiserschmarrn over de glaasjes en breng dan laagjes aan bestaande uit de mascarponecrème, het fruit en de vanillepudding. Bestrooi de glaasjes tot slot met de krokante walnoten..
6
 Schil de kiwi en snijd deze in stukjes. Versier de glaasjes met de stukjes kiwi en bestrooi de bovenkant voor het serveren met bloemsuiker.

Vergelijkbare recepten

Fruitige trifle van Kaiserschmarrn met krokante walnoten

gemiddeld 25 min

Ingrediënten

320 g
diepvries aardbeien
320 g bofrost*
320 g
Vegan
4 el
Suiker
300 g bofrost*
300 g
Vegetarisch
5 g
walnoten
1 el
boter
2 el
honing
200 g
room
200 g
Mascarpone
160 g
yoghurt
2 pakjes
vanillesuiker
400 g
Vanillepudding
1
Kiwi
1 tl
bloemsuiker

Bereiding

1.
Doe de aardbeien en frambozen in een kom en meng ze met 2 eetlepels suiker. Laat ze ongeveer 2 uur ontdooien op kamertemperatuur.
2.
Doe de Kaiserschmarrn in een kom die geschikt is voor de microgolfoven. Zet de microgolfoven ongeveer 4 minuten op 600 Watt. Neem de kom uit de microgolfoven en zet deze aan de kant
3.
Hak de walnoten grof. Smelt de resterende suiker in een pan en laat deze karamelliseren. Voeg het boter en de honing toe en vervolgens de grof gehakte walnoten. Giet de massa op een vel bakpapier en laat afkoelen
4.
Klop de room stijf. Meng de mascarpone, yoghurt en vanillesuiker en spatel de room eronder.
5.
Verdeel de Kaiserschmarrn over de glaasjes en breng dan laagjes aan bestaande uit de mascarponecrème, het fruit en de vanillepudding. Bestrooi de glaasjes tot slot met de krokante walnoten..
6.
Schil de kiwi en snijd deze in stukjes. Versier de glaasjes met de stukjes kiwi en bestrooi de bovenkant voor het serveren met bloemsuiker.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.