Voor de kip: laat de kippenborstfilets ‘s nachts afgedekt ontdooien in de koelkast. Spoel ze de volgende dag af, dep ze droog en snij in blokjes van 1,5 cm.
2
Voor de saus: laat de boter op middelhoog vuur smelten in een kookpot en bak de bevroren uienblokjes 3 à 4 minuten aan tot ze licht bruin zien. Voeg de rode currypasta en de tomatenpuree toe en laat kort mee bakken. Giet de kokosmelk erbij en laat opkoken. Voeg dan de suiker en het limoensap toe en een klein beetje zout.
3
Laat de saus 5 minuten rusten en mix ze dan met een staafmixer. Giet de saus door een zeef en breng opnieuw aan de kook. Meng de maizena met een beetje koud water en roer het papje onder de pruttelende saus. Laat nog 2 minuten zachtjes koken.
Doe de knoflook samen met de gember bij de saus. Doe ook de citroenschil in de saus, laat enkele minuten smaak afgeven en haal ze er dan weer uit. Bak het vlees 2 minuten in de olie, neem het uit de pan en laat afdruipen op huishoudpapier.
4
Doe het vlees vervolgens bij de saus en laat nog 4 minuten op laag vuur staan zonder de saus te laten koken. Kruid met zout en indien nodig met nog wat suiker en limoensap.
5
Voor de rijst: laat de boter smelten en verwarm de bevroren rijstmix ongeveer 7 minuten op laag vuur. Verdeel de rijst over de borden, schik het vlees ernaast en giet de saus over het geheel.
Onze tip
Rode currypasta is een Thaise kruidenpasta met rode chilipepers. Wie niet van pikant houdt, voegt het best eerst een klein beetje pasta toe en kan achteraf naar smaak nog altijd wat meer toevoegen.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Voor de kip: laat de kippenborstfilets ‘s nachts afgedekt ontdooien in de koelkast. Spoel ze de volgende dag af, dep ze droog en snij in blokjes van 1,5 cm.
2.
Voor de saus: laat de boter op middelhoog vuur smelten in een kookpot en bak de bevroren uienblokjes 3 à 4 minuten aan tot ze licht bruin zien. Voeg de rode currypasta en de tomatenpuree toe en laat kort mee bakken. Giet de kokosmelk erbij en laat opkoken. Voeg dan de suiker en het limoensap toe en een klein beetje zout.
3.
Laat de saus 5 minuten rusten en mix ze dan met een staafmixer. Giet de saus door een zeef en breng opnieuw aan de kook. Meng de maizena met een beetje koud water en roer het papje onder de pruttelende saus. Laat nog 2 minuten zachtjes koken.
Doe de knoflook samen met de gember bij de saus. Doe ook de citroenschil in de saus, laat enkele minuten smaak afgeven en haal ze er dan weer uit. Bak het vlees 2 minuten in de olie, neem het uit de pan en laat afdruipen op huishoudpapier.
4.
Doe het vlees vervolgens bij de saus en laat nog 4 minuten op laag vuur staan zonder de saus te laten koken. Kruid met zout en indien nodig met nog wat suiker en limoensap.
5.
Voor de rijst: laat de boter smelten en verwarm de bevroren rijstmix ongeveer 7 minuten op laag vuur. Verdeel de rijst over de borden, schik het vlees ernaast en giet de saus over het geheel.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.