Bestel nu en geniet van € 20 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 60 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 20 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 60 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bereiding

1
 Ontdooi het gewenste aantal croissants. Rol die voorzichtig tot een mooie driehoek open.
2
 Verdeel de chocoladepasta over het deeg en laat de randen vrij.
3
 Rol nu de croissant weer op en vorm er een halve maan van.
4
 Bak de croissants in een voorverwarmde barbecue met deksel, met een indirect vuur op een pizzasteen gedurende ongeveer 10 minuten tot ze goudbruin zijn.
5
 Serveer vers van de barbecue op een bord samen met een bolletje vanille-ijs per croissant en werk af met chocoladesaus en gehakte pistachenoten.

Vergelijkbare recepten

Croissants met chocoladevulling op de barbecue

eenvoudig 20 min

Ingrediënten

1 bofrost*
1
Vegetarisch
1 tl
chocoladepasta
1 bol(len) bofrost*
1 bol(len)
Vegetarisch
½ el
gehakte pistachenoten
1 scheut
chocoladesaus

Bereiding

1.
Ontdooi het gewenste aantal croissants. Rol die voorzichtig tot een mooie driehoek open.
2.
Verdeel de chocoladepasta over het deeg en laat de randen vrij.
3.
Rol nu de croissant weer op en vorm er een halve maan van.
4.
Bak de croissants in een voorverwarmde barbecue met deksel, met een indirect vuur op een pizzasteen gedurende ongeveer 10 minuten tot ze goudbruin zijn.
5.
Serveer vers van de barbecue op een bord samen met een bolletje vanille-ijs per croissant en werk af met chocoladesaus en gehakte pistachenoten.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.