Laat de aalbessengelei al roerend warm worden in een kleine kookpot op laag vuur. Meng de vruchtenmix samen met de gelei en de suiker in een kom.
2
Leg de lange vingers in een rechthoekige ovenschaal en druppel de crème de cassis erover. Verdeel de vruchtenmix over de lange vingers.
3
Doe de yoghurt, de room, de vanillesuiker, 3 snufjes kaneel, het citroensap en het poedersuiker in een kom en roer goed. Verdeel de yoghurtmengeling over het fruit en strijk glad.
4
Zeef het cacaopoeder over de tiramisu en zet nog ten minste 4 uur koud voor het opdienen.
Onze tip
Voor kinderen kan de crème de cassis worden vervangen door kersen- of aalbessensiroop. Meng het cacaopoeder eens met gemalen kardemom, kaneel en kruidnagel voor een fijne exotische toets. Voor wie het eens wat meer mag zijn, kan de helft van de yoghurt worden vervangen door mascarpone.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Laat de aalbessengelei al roerend warm worden in een kleine kookpot op laag vuur. Meng de vruchtenmix samen met de gelei en de suiker in een kom.
2.
Leg de lange vingers in een rechthoekige ovenschaal en druppel de crème de cassis erover. Verdeel de vruchtenmix over de lange vingers.
3.
Doe de yoghurt, de room, de vanillesuiker, 3 snufjes kaneel, het citroensap en het poedersuiker in een kom en roer goed. Verdeel de yoghurtmengeling over het fruit en strijk glad.
4.
Zeef het cacaopoeder over de tiramisu en zet nog ten minste 4 uur koud voor het opdienen.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.