Verwarm de oven voor op 200°C (heteluchtoven 180°C) en leg bakpapier op een bakplaat.
2
Steek met de steekvormpjes griezelige figuurtjes uit de sneetjes salami zoals spoken en vleermuizen. Druk de steekvormpjes hard aan, snij eventueel met een scherp mes langs de randen
3
Voor de olijfspinnen: snij de ontpitte olijven in de lengte in tweeën. Gebruik de ene helft voor het lichaampje en snij de andere helft nog eens in 4 reepjes voor de poten. Per spin hebt u dus 1,5 olijf nodig.
4
Neem de Kaaspizzetti's uit de folie en verspreid ze over de bakplaat. Verdeel de salamifiguurtjs en de olijfspinnen over de pizzetta's.
5
Bak de pizzetta's in het midden van de oven: 9 stuks hebben ongeveer 10 minuten nodig, 18 stuks ongeveer 13 minuten. Leg ze op een leuk bord en smul ervan terwijl ze nog warm zijn!
Verwarm de oven voor op 200°C (heteluchtoven 180°C) en leg bakpapier op een bakplaat.
2.
Steek met de steekvormpjes griezelige figuurtjes uit de sneetjes salami zoals spoken en vleermuizen. Druk de steekvormpjes hard aan, snij eventueel met een scherp mes langs de randen
3.
Voor de olijfspinnen: snij de ontpitte olijven in de lengte in tweeën. Gebruik de ene helft voor het lichaampje en snij de andere helft nog eens in 4 reepjes voor de poten. Per spin hebt u dus 1,5 olijf nodig.
4.
Neem de Kaaspizzetti's uit de folie en verspreid ze over de bakplaat. Verdeel de salamifiguurtjs en de olijfspinnen over de pizzetta's.
5.
Bak de pizzetta's in het midden van de oven: 9 stuks hebben ongeveer 10 minuten nodig, 18 stuks ongeveer 13 minuten. Leg ze op een leuk bord en smul ervan terwijl ze nog warm zijn!
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.