Laat de kalkoenmedaillons ongeveer 3 uur afgedekt ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast ongeveer 6,5 uur) en dep vervolgens droog. Verdeel de paprika op een bord, dek ze af en laat ze ongeveer 2 uur ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast 4,5 uur).
2
Snij het vlees in dunne reepjes en doe het samen met de maizena, de norivlokken, de helft van de sesamolie en de helft van de sojasaus in een kom en laat 10 minuten marineren.
3
Maak ondertussen de lente-uitjes schoon, schil de gember en snij beide in dunne schijfjes. Schil de knoflook en hak fijn.
4
Verhit de raapzaadolie in een wokpan en bak de kalkoenreepjes 7 à 10 minuten. Voeg telkens de helft van de gember en de knoflook toe en laat kort mee bakken. Haal alles uit de pan en zet opzij.
5
Stoof de paprika en de lente-uitjes 3 à 5 minuten in het bakvet en voeg de rest van de gember en de knoflook toe. Voeg het vlees toe aan de groenten en breng alles op smaak met de azijn, sake, honing en de rest van de sojasaus en sesamolie. Strooi er nog een beetje norivlokken over en dien op.
norivlokken (of 1 el oestersaus), en nog wat nori voor de afwerking
½Theelepel
lente-uitjes
¼Stuk
gember (3 cm)
½Teen/Tenen
knoflooktenen
¼Eetlepel
raapzaadolie
½Eetlepel
rijstazijn (of appelazijn)
¼Eetlepel
honing
200 g bofrost*
200g
bofrost*Kalkoenmedaillons, natuur
Het product is momenteel niet beschikbaar
250 g bofrost*
250g
bofrost*Paprika Trio
Het product is momenteel niet beschikbaar
½Theelepel
maizena
1Theelepel
witte sesamolie
1Eetlepel
sojasaus
0.75Theelepel
norivlokken (of 1 el oestersaus), en nog wat nori voor de afwerking
1Theelepel
lente-uitjes
½Stuk
gember (3 cm)
1Teen/Tenen
knoflooktenen
½Eetlepel
raapzaadolie
1Eetlepel
rijstazijn (of appelazijn)
½Eetlepel
honing
300 g bofrost*
300g
bofrost*Kalkoenmedaillons, natuur
Het product is momenteel niet beschikbaar
375 g bofrost*
375g
bofrost*Paprika Trio
Het product is momenteel niet beschikbaar
¾Theelepel
maizena
1½Theelepel
witte sesamolie
1½Eetlepel
sojasaus
1.13Theelepel
norivlokken (of 1 el oestersaus), en nog wat nori voor de afwerking
1½Theelepel
lente-uitjes
¾Stuk
gember (3 cm)
1½Teen/Tenen
knoflooktenen
¾Eetlepel
raapzaadolie
1½Eetlepel
rijstazijn (of appelazijn)
¾Eetlepel
honing
400 g bofrost*
400g
bofrost*Kalkoenmedaillons, natuur
Het product is momenteel niet beschikbaar
500 g bofrost*
500g
bofrost*Paprika Trio
Het product is momenteel niet beschikbaar
1Theelepel
maizena
2Theelepel
witte sesamolie
2Eetlepel
sojasaus
1.5Theelepel
norivlokken (of 1 el oestersaus), en nog wat nori voor de afwerking
2Theelepel
lente-uitjes
1Stuk
gember (3 cm)
2Teen/Tenen
knoflooktenen
1Eetlepel
raapzaadolie
2Eetlepel
rijstazijn (of appelazijn)
1Eetlepel
honing
500 g bofrost*
500g
bofrost*Kalkoenmedaillons, natuur
Het product is momenteel niet beschikbaar
625 g bofrost*
625g
bofrost*Paprika Trio
Het product is momenteel niet beschikbaar
1¼Theelepel
maizena
2½Theelepel
witte sesamolie
2½Eetlepel
sojasaus
1.88Theelepel
norivlokken (of 1 el oestersaus), en nog wat nori voor de afwerking
2½Theelepel
lente-uitjes
1¼Stuk
gember (3 cm)
2½Teen/Tenen
knoflooktenen
1¼Eetlepel
raapzaadolie
2½Eetlepel
rijstazijn (of appelazijn)
1¼Eetlepel
honing
600 g bofrost*
600g
bofrost*Kalkoenmedaillons, natuur
Het product is momenteel niet beschikbaar
750 g bofrost*
750g
bofrost*Paprika Trio
Het product is momenteel niet beschikbaar
1½Theelepel
maizena
3Theelepel
witte sesamolie
3Eetlepel
sojasaus
2.25Theelepel
norivlokken (of 1 el oestersaus), en nog wat nori voor de afwerking
3Theelepel
lente-uitjes
1½Stuk
gember (3 cm)
3Teen/Tenen
knoflooktenen
1½Eetlepel
raapzaadolie
3Eetlepel
rijstazijn (of appelazijn)
1½Eetlepel
honing
700 g bofrost*
700g
bofrost*Kalkoenmedaillons, natuur
Het product is momenteel niet beschikbaar
875 g bofrost*
875g
bofrost*Paprika Trio
Het product is momenteel niet beschikbaar
1¾Theelepel
maizena
3½Theelepel
witte sesamolie
3½Eetlepel
sojasaus
2.63Theelepel
norivlokken (of 1 el oestersaus), en nog wat nori voor de afwerking
3½Theelepel
lente-uitjes
1¾Stuk
gember (3 cm)
3½Teen/Tenen
knoflooktenen
1¾Eetlepel
raapzaadolie
3½Eetlepel
rijstazijn (of appelazijn)
1¾Eetlepel
honing
800 g bofrost*
800g
bofrost*Kalkoenmedaillons, natuur
Het product is momenteel niet beschikbaar
1000 g bofrost*
1000g
bofrost*Paprika Trio
Het product is momenteel niet beschikbaar
2Theelepel
maizena
4Theelepel
witte sesamolie
4Eetlepel
sojasaus
3Theelepel
norivlokken (of 1 el oestersaus), en nog wat nori voor de afwerking
4Theelepel
lente-uitjes
2Stuk
gember (3 cm)
4Teen/Tenen
knoflooktenen
2Eetlepel
raapzaadolie
4Eetlepel
rijstazijn (of appelazijn)
2Eetlepel
honing
900 g bofrost*
900g
bofrost*Kalkoenmedaillons, natuur
Het product is momenteel niet beschikbaar
1125 g bofrost*
1125g
bofrost*Paprika Trio
Het product is momenteel niet beschikbaar
2¼Theelepel
maizena
4½Theelepel
witte sesamolie
4½Eetlepel
sojasaus
3.38Theelepel
norivlokken (of 1 el oestersaus), en nog wat nori voor de afwerking
4½Theelepel
lente-uitjes
2¼Stuk
gember (3 cm)
4½Teen/Tenen
knoflooktenen
2¼Eetlepel
raapzaadolie
4½Eetlepel
rijstazijn (of appelazijn)
2¼Eetlepel
honing
1000 g bofrost*
1000g
bofrost*Kalkoenmedaillons, natuur
Het product is momenteel niet beschikbaar
1250 g bofrost*
1250g
bofrost*Paprika Trio
Het product is momenteel niet beschikbaar
2½Theelepel
maizena
5Theelepel
witte sesamolie
5Eetlepel
sojasaus
3.75Theelepel
norivlokken (of 1 el oestersaus), en nog wat nori voor de afwerking
5Theelepel
lente-uitjes
2½Stuk
gember (3 cm)
5Teen/Tenen
knoflooktenen
2½Eetlepel
raapzaadolie
5Eetlepel
rijstazijn (of appelazijn)
2½Eetlepel
honing
1100 g bofrost*
1100g
bofrost*Kalkoenmedaillons, natuur
Het product is momenteel niet beschikbaar
1375 g bofrost*
1375g
bofrost*Paprika Trio
Het product is momenteel niet beschikbaar
2¾Theelepel
maizena
5½Theelepel
witte sesamolie
5½Eetlepel
sojasaus
4.13Theelepel
norivlokken (of 1 el oestersaus), en nog wat nori voor de afwerking
5½Theelepel
lente-uitjes
2¾Stuk
gember (3 cm)
5½Teen/Tenen
knoflooktenen
2¾Eetlepel
raapzaadolie
5½Eetlepel
rijstazijn (of appelazijn)
2¾Eetlepel
honing
1200 g bofrost*
1200g
bofrost*Kalkoenmedaillons, natuur
Het product is momenteel niet beschikbaar
1500 g bofrost*
1500g
bofrost*Paprika Trio
Het product is momenteel niet beschikbaar
3Theelepel
maizena
6Theelepel
witte sesamolie
6Eetlepel
sojasaus
4.5Theelepel
norivlokken (of 1 el oestersaus), en nog wat nori voor de afwerking
6Theelepel
lente-uitjes
3Stuk
gember (3 cm)
6Teen/Tenen
knoflooktenen
3Eetlepel
raapzaadolie
6Eetlepel
rijstazijn (of appelazijn)
3Eetlepel
honing
Bereiding
1.
Laat de kalkoenmedaillons ongeveer 3 uur afgedekt ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast ongeveer 6,5 uur) en dep vervolgens droog. Verdeel de paprika op een bord, dek ze af en laat ze ongeveer 2 uur ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast 4,5 uur).
2.
Snij het vlees in dunne reepjes en doe het samen met de maizena, de norivlokken, de helft van de sesamolie en de helft van de sojasaus in een kom en laat 10 minuten marineren.
3.
Maak ondertussen de lente-uitjes schoon, schil de gember en snij beide in dunne schijfjes. Schil de knoflook en hak fijn.
4.
Verhit de raapzaadolie in een wokpan en bak de kalkoenreepjes 7 à 10 minuten. Voeg telkens de helft van de gember en de knoflook toe en laat kort mee bakken. Haal alles uit de pan en zet opzij.
5.
Stoof de paprika en de lente-uitjes 3 à 5 minuten in het bakvet en voeg de rest van de gember en de knoflook toe. Voeg het vlees toe aan de groenten en breng alles op smaak met de azijn, sake, honing en de rest van de sojasaus en sesamolie. Strooi er nog een beetje norivlokken over en dien op.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.