Dek de kippenborstfilets af en laat ze 6 uur in de koelkast ontdooien.
2
Was en droog de kippenborstfilets, snijd ze in blokjes van 2 cm en voeg peper en zout toe.
3
Was en droog de peren grondig, snijd ze in vieren, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in achten.
4
Verhit de olie in een pan. Voeg de diepgevroren uienblokjes toe en roerbak. Voeg dan de kippenblokjes toe en bak 1-2 minuten. Voeg de jeneverbessen toe en bak nog eens 1-2 minuten.
5
Voeg de peren en de bonen toe en roerbak ongeveer 1 minuut. Giet de bouillon en het citroensap erbij en laat het geheel op een laag vuur ongeveer 15 minuten met een gesloten deksel koken.
6
Hak de walnoten. Schik de kippenschotel met peren en bonen op borden en garneer met peterselie en walnoten. Een Frans boerenbrood met walnoten past hier perfect bij.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Dek de kippenborstfilets af en laat ze 6 uur in de koelkast ontdooien.
2.
Was en droog de kippenborstfilets, snijd ze in blokjes van 2 cm en voeg peper en zout toe.
3.
Was en droog de peren grondig, snijd ze in vieren, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in achten.
4.
Verhit de olie in een pan. Voeg de diepgevroren uienblokjes toe en roerbak. Voeg dan de kippenblokjes toe en bak 1-2 minuten. Voeg de jeneverbessen toe en bak nog eens 1-2 minuten.
5.
Voeg de peren en de bonen toe en roerbak ongeveer 1 minuut. Giet de bouillon en het citroensap erbij en laat het geheel op een laag vuur ongeveer 15 minuten met een gesloten deksel koken.
6.
Hak de walnoten. Schik de kippenschotel met peren en bonen op borden en garneer met peterselie en walnoten. Een Frans boerenbrood met walnoten past hier perfect bij.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.