De boerenbroodjes opbakken in de oven volgens de bereidingswijze op de verpakking en laten afkoelen.
2
De witte kool in fijne reepjes alsook de groene en gele paprika in fijne reepjes snijden en op smaak brengen met witte wijnazijn, olijfolie, peper en zout.
3
Ondertussen de kipfiletreepjes in paprikaroomsaus opwarmen.
4
De afgekoelde broodjes opensnijden en de binnenkant van het broodje eruit halen. Hierin enkele blaadjes lolo bionda salade leggen en daarop de kipfiletreepjes in paprikaroomsaus gieten en garneren met de witte koolsalade.
5
De bovenkant van de broodjes erop leggen en serveren maar.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
De boerenbroodjes opbakken in de oven volgens de bereidingswijze op de verpakking en laten afkoelen.
2.
De witte kool in fijne reepjes alsook de groene en gele paprika in fijne reepjes snijden en op smaak brengen met witte wijnazijn, olijfolie, peper en zout.
3.
Ondertussen de kipfiletreepjes in paprikaroomsaus opwarmen.
4.
De afgekoelde broodjes opensnijden en de binnenkant van het broodje eruit halen. Hierin enkele blaadjes lolo bionda salade leggen en daarop de kipfiletreepjes in paprikaroomsaus gieten en garneren met de witte koolsalade.
5.
De bovenkant van de broodjes erop leggen en serveren maar.