Breng in een pan licht gezouten water aan de kook. Haal het bofrost*Trio van koolroosjes uit de diepvries, leg ze diepgevroren in het kokende water en blancheer ze ongeveer 6 minuten op matig vuur. Haal de koolroosjes met een schuimspaan uit het water en spoel ze onmiddellijk af in een kom met ijswater.
2
Verwarm de grill. Haal de bofrost* Italiaanse groentepan uit de diepvries en besprenkel met olijfolie. Grill de courgettes ongeveer 4 minuten aan beide zijden op de grill. Kruid met peper en zout.
3
Pel voor de salade ui en snij in dunne ringetjes. Was de babyspinazie en dep droog. Halveer de dadels in de lengte. Rooster de cashewnoten lichtjes in een pan zonder vet.
4
Meng voor de dressing de mosterd, honing, wittewijnazijn, olijfolie, zout en peper door elkaar. Haal de bofrost*Fijne kruidenmix uit de diepvries en roer die diepgevroren door de dressing.
5
Schik om te serveren de koolroosjes en gegrilde courgettes op borden met de overige ingrediënten voor de salade. Schik 3 stukjes geitenkaas op elke salade en werk af met de dressing.
Breng in een pan licht gezouten water aan de kook. Haal het bofrost*Trio van koolroosjes uit de diepvries, leg ze diepgevroren in het kokende water en blancheer ze ongeveer 6 minuten op matig vuur. Haal de koolroosjes met een schuimspaan uit het water en spoel ze onmiddellijk af in een kom met ijswater.
2.
Verwarm de grill. Haal de bofrost* Italiaanse groentepan uit de diepvries en besprenkel met olijfolie. Grill de courgettes ongeveer 4 minuten aan beide zijden op de grill. Kruid met peper en zout.
3.
Pel voor de salade ui en snij in dunne ringetjes. Was de babyspinazie en dep droog. Halveer de dadels in de lengte. Rooster de cashewnoten lichtjes in een pan zonder vet.
4.
Meng voor de dressing de mosterd, honing, wittewijnazijn, olijfolie, zout en peper door elkaar. Haal de bofrost*Fijne kruidenmix uit de diepvries en roer die diepgevroren door de dressing.
5.
Schik om te serveren de koolroosjes en gegrilde courgettes op borden met de overige ingrediënten voor de salade. Schik 3 stukjes geitenkaas op elke salade en werk af met de dressing.