Ondertussen voor de tomatensalsa de tomaten in vieren snijden en de zaadlijsten verwijderen. De tomaten in mooie, kleine blokjes snijden en in een schaaltje doen .
3
Ook de knoflookteen, de ui en de chili mooi fijn snijden en aan de tomaten toevoegen.
4
Thaise basilicum fijn hakken, samen met wat olijfolie door de tomaat roeren en op smaak brengen met wat zeezout.
5
Wat sesamzaadjes roosteren in een hete bakpan
6
Tonijnsteaks droogdeppen en in een hete grillpan langs beide zijden dichtschroeien, zodat alleen de buitenkant kleurt. Onmiddellijk uit de pan halen en bestrooien met wat geroosterde sesamzaadjes.Dunne plakjes snijden en mooi op een bordje dresseren.
7
De tomatensalsa erover verdelen en onmiddellijk serveren.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Ondertussen voor de tomatensalsa de tomaten in vieren snijden en de zaadlijsten verwijderen. De tomaten in mooie, kleine blokjes snijden en in een schaaltje doen .
3.
Ook de knoflookteen, de ui en de chili mooi fijn snijden en aan de tomaten toevoegen.
4.
Thaise basilicum fijn hakken, samen met wat olijfolie door de tomaat roeren en op smaak brengen met wat zeezout.
5.
Wat sesamzaadjes roosteren in een hete bakpan
6.
Tonijnsteaks droogdeppen en in een hete grillpan langs beide zijden dichtschroeien, zodat alleen de buitenkant kleurt. Onmiddellijk uit de pan halen en bestrooien met wat geroosterde sesamzaadjes.Dunne plakjes snijden en mooi op een bordje dresseren.
7.
De tomatensalsa erover verdelen en onmiddellijk serveren.