Hak de nootjes fijn en rooster ze in een pan. Voeg 1 EL suiker toe en laat karamelliseren in de pan. Giet de nootjes op een bord met bakpapier en laat afkoelen.
2
Schil de appels , verwijder het klokhuis en snij deze in dunne partjes. Verhit in een bakpan een klontje boter en bak de appelpartjes aan beide kanten. Bestrooi met poedersuiker en laat karamelliseren.
3
Meng in een kom 2 TL kaneel, 2 TL instantkoffiepoeder en 2 TL suiker en 4 TL kokend water. Mix deze tot een luchtig schuim.
4
Dresseer alle ingrediënten mooi op een bordje, klaar om te serveren.
Biscotto Ghiotto met gekarameliseerde appel ,kaneelschuim en notenkrokantje
gemiddeld
30 min
Ingrediënten
1 Hart(en) bofrost*
1Hart(en)
bofrost*Biscotto Ghiotto
Het product is momenteel niet beschikbaar
25g
ongezouten pindanootjes
½Theelepel
suiker
½
zoete appels
¼Eetlepel
boter
½
kaneel
½
Instantkoffie
1Theelepel
heet water
poedersuiker
2 Hart(en) bofrost*
2Hart(en)
bofrost*Biscotto Ghiotto
Het product is momenteel niet beschikbaar
50g
ongezouten pindanootjes
1Theelepel
suiker
1
zoete appels
½Eetlepel
boter
1
kaneel
1
Instantkoffie
2Theelepel
heet water
poedersuiker
3 Hart(en) bofrost*
3Hart(en)
bofrost*Biscotto Ghiotto
Het product is momenteel niet beschikbaar
75g
ongezouten pindanootjes
1½Theelepel
suiker
1½
zoete appels
¾Eetlepel
boter
1½
kaneel
1½
Instantkoffie
3Theelepel
heet water
poedersuiker
4 Hart(en) bofrost*
4Hart(en)
bofrost*Biscotto Ghiotto
Het product is momenteel niet beschikbaar
100g
ongezouten pindanootjes
2Theelepel
suiker
2
zoete appels
1Eetlepel
boter
2
kaneel
2
Instantkoffie
4Theelepel
heet water
poedersuiker
5 Hart(en) bofrost*
5Hart(en)
bofrost*Biscotto Ghiotto
Het product is momenteel niet beschikbaar
125g
ongezouten pindanootjes
2½Theelepel
suiker
2½
zoete appels
1¼Eetlepel
boter
2½
kaneel
2½
Instantkoffie
5Theelepel
heet water
poedersuiker
6 Hart(en) bofrost*
6Hart(en)
bofrost*Biscotto Ghiotto
Het product is momenteel niet beschikbaar
150g
ongezouten pindanootjes
3Theelepel
suiker
3
zoete appels
1½Eetlepel
boter
3
kaneel
3
Instantkoffie
6Theelepel
heet water
poedersuiker
7 Hart(en) bofrost*
7Hart(en)
bofrost*Biscotto Ghiotto
Het product is momenteel niet beschikbaar
175g
ongezouten pindanootjes
3½Theelepel
suiker
3½
zoete appels
1¾Eetlepel
boter
3½
kaneel
3½
Instantkoffie
7Theelepel
heet water
poedersuiker
8 Hart(en) bofrost*
8Hart(en)
bofrost*Biscotto Ghiotto
Het product is momenteel niet beschikbaar
200g
ongezouten pindanootjes
4Theelepel
suiker
4
zoete appels
2Eetlepel
boter
4
kaneel
4
Instantkoffie
8Theelepel
heet water
poedersuiker
9 Hart(en) bofrost*
9Hart(en)
bofrost*Biscotto Ghiotto
Het product is momenteel niet beschikbaar
225g
ongezouten pindanootjes
4½Theelepel
suiker
4½
zoete appels
2¼Eetlepel
boter
4½
kaneel
4½
Instantkoffie
9Theelepel
heet water
poedersuiker
10 Hart(en) bofrost*
10Hart(en)
bofrost*Biscotto Ghiotto
Het product is momenteel niet beschikbaar
250g
ongezouten pindanootjes
5Theelepel
suiker
5
zoete appels
2½Eetlepel
boter
5
kaneel
5
Instantkoffie
10Theelepel
heet water
poedersuiker
11 Hart(en) bofrost*
11Hart(en)
bofrost*Biscotto Ghiotto
Het product is momenteel niet beschikbaar
275g
ongezouten pindanootjes
5½Theelepel
suiker
5½
zoete appels
2¾Eetlepel
boter
5½
kaneel
5½
Instantkoffie
11Theelepel
heet water
poedersuiker
12 Hart(en) bofrost*
12Hart(en)
bofrost*Biscotto Ghiotto
Het product is momenteel niet beschikbaar
300g
ongezouten pindanootjes
6Theelepel
suiker
6
zoete appels
3Eetlepel
boter
6
kaneel
6
Instantkoffie
12Theelepel
heet water
poedersuiker
Bereiding
1.
Hak de nootjes fijn en rooster ze in een pan. Voeg 1 EL suiker toe en laat karamelliseren in de pan. Giet de nootjes op een bord met bakpapier en laat afkoelen.
2.
Schil de appels , verwijder het klokhuis en snij deze in dunne partjes. Verhit in een bakpan een klontje boter en bak de appelpartjes aan beide kanten. Bestrooi met poedersuiker en laat karamelliseren.
3.
Meng in een kom 2 TL kaneel, 2 TL instantkoffiepoeder en 2 TL suiker en 4 TL kokend water. Mix deze tot een luchtig schuim.
4.
Dresseer alle ingrediënten mooi op een bordje, klaar om te serveren.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.