Verhit een derde van de olie in een grote kookpot op middelhoog vuur, fruit de uienblokjes tot ze glazig zien. Voeg het rundergehakt toe en laat het bakken, roer regelmatig om. Voeg het tomatenconcentraat en de ketchup toe en laat even mee bakken. Giet er vervolgens bouillon bij tot het vlees onder staat. Laat alles 60 à 75 minuten zacht pruttelen op middelhoog vuur
2
Schil de aardappelen en snij ze in blokjes van 1 cm. Voeg ze na 30 minuten samen met de laurier toe aan het vlees. Verwijder op het einde de laurierblaadjes en laat het stoofpotje afkoelen. Bewaar afgesloten in de koelkast tot etenstijd.
3
Schil de knoflook en snij in plakjes. Plet de knoflook samen met de gember, cayennepeper, komijn, koriander, citroenzeste en de rest van de olie in een vijzel tot een papje. Doe de kruidenmengeling in een klein potje en bewaar koel en afgedekt tot etenstijd.
4
Giet de bonen in een zeef, spoel ze af met water en laat uitlekken. Meng ze vervolgens met de tomatenblokjes en de mais en bewaar koel en afgedekt tot etenstijd.
5
Verwarm het stoofpotje, giet er eventueel nog wat bouillon bij, voeg de bonenmengeling toe, meng er de kruidenpasta onder en laat 5 minuten verwarmen zonder te laten koken. Kruid met zout en met cayennepeper naar smaak.
6
Verdeel de chili con carne in verwarmde soepborden of -kommen en garneer met bevroren peterselie.
Onze tip
Wie wil kan nog een eetlepel zure room opscheppen. Lekker met bofrost*Voorgebakken baguettes.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Verhit een derde van de olie in een grote kookpot op middelhoog vuur, fruit de uienblokjes tot ze glazig zien. Voeg het rundergehakt toe en laat het bakken, roer regelmatig om. Voeg het tomatenconcentraat en de ketchup toe en laat even mee bakken. Giet er vervolgens bouillon bij tot het vlees onder staat. Laat alles 60 à 75 minuten zacht pruttelen op middelhoog vuur
2.
Schil de aardappelen en snij ze in blokjes van 1 cm. Voeg ze na 30 minuten samen met de laurier toe aan het vlees. Verwijder op het einde de laurierblaadjes en laat het stoofpotje afkoelen. Bewaar afgesloten in de koelkast tot etenstijd.
3.
Schil de knoflook en snij in plakjes. Plet de knoflook samen met de gember, cayennepeper, komijn, koriander, citroenzeste en de rest van de olie in een vijzel tot een papje. Doe de kruidenmengeling in een klein potje en bewaar koel en afgedekt tot etenstijd.
4.
Giet de bonen in een zeef, spoel ze af met water en laat uitlekken. Meng ze vervolgens met de tomatenblokjes en de mais en bewaar koel en afgedekt tot etenstijd.
5.
Verwarm het stoofpotje, giet er eventueel nog wat bouillon bij, voeg de bonenmengeling toe, meng er de kruidenpasta onder en laat 5 minuten verwarmen zonder te laten koken. Kruid met zout en met cayennepeper naar smaak.
6.
Verdeel de chili con carne in verwarmde soepborden of -kommen en garneer met bevroren peterselie.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.