Snijd het stokbrood schuin in en net niet helemaal door. Leg het gesneden stokbrood op een lang stuk aluminiumfolie.
2
Besmeer de binnenzijde van de inkepingen met de kruidenroomkaas.
3
Verdeel dan de fijngesneden mozzarella kaas ertussen.
4
Leg het stokbrood gewikkeld in de aluminiumfolie op de BBQ. Zorg dat de temperatuur niet te hoog is anders heb je kans dat hij verbrandt aan de onderzijde, ca. 160 tot 180 graden. Doe de deksel van de BBQ dicht en wacht tot de kaas gesmolten is. Dit duurt ca. 5 tot 10 minuutjes.
5
Serveer het stokbrood lekker warm van de BBQ en garneer met wat peterselie.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Voor onze vegetarische producten gebruiken we uitsluitend plantaardige ingrediënten zoals melk, eieren, honing en bijenwas. Bij de bereiding van kaas gebruiken we bijvoorbeeld geen gelatine of dierlijk stremsel.
Snijd het stokbrood schuin in en net niet helemaal door. Leg het gesneden stokbrood op een lang stuk aluminiumfolie.
2.
Besmeer de binnenzijde van de inkepingen met de kruidenroomkaas.
3.
Verdeel dan de fijngesneden mozzarella kaas ertussen.
4.
Leg het stokbrood gewikkeld in de aluminiumfolie op de BBQ. Zorg dat de temperatuur niet te hoog is anders heb je kans dat hij verbrandt aan de onderzijde, ca. 160 tot 180 graden. Doe de deksel van de BBQ dicht en wacht tot de kaas gesmolten is. Dit duurt ca. 5 tot 10 minuutjes.
5.
Serveer het stokbrood lekker warm van de BBQ en garneer met wat peterselie.