De 4 pizza’s laten ontdooien en deze in het midden doorsnijden.
2
De mozzarella in schijfjes snijden en 1 helft van de pizza hiermee beleggen. De andere helft van de pizza erop leggen met het beleg aan de binnenkant. Gedurende 5 minuten tussen de grill leggen totdat de mozzarella gesmolten is.
3
De rucola salade en de kerstomaten wassen en de tomaatjes halveren.
4
Ondertussen de pijnboompitjes kort aanbakken in de pan.
5
De salade in een schaal serveren met de kerstomaatjes en de gebakken pijnboompitjes.
De 4 pizza’s laten ontdooien en deze in het midden doorsnijden.
2.
De mozzarella in schijfjes snijden en 1 helft van de pizza hiermee beleggen. De andere helft van de pizza erop leggen met het beleg aan de binnenkant. Gedurende 5 minuten tussen de grill leggen totdat de mozzarella gesmolten is.
3.
De rucola salade en de kerstomaten wassen en de tomaatjes halveren.
4.
Ondertussen de pijnboompitjes kort aanbakken in de pan.
5.
De salade in een schaal serveren met de kerstomaatjes en de gebakken pijnboompitjes.