Bestel nu en geniet van € 20 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 60 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 20 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 60 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Eigenschappen:

Lactosevrij, Zonder vis, Zonder rundvlees, Glutenvrij, Vegan, Zeevruchtenvrij, Zonder vlees, Pluimveevrij, Vegetarisch, Wildvleesvrij, Zonder varkensvlees

Bereiding

1
 Mangochutney Verhit de olijfolie en fruit de ui samen met de knoflook aan tot hij licht glazig ziet. Voeg de mangoblokjes en de Spaanse peper toe, blus met de appelazijn, ahornsiroop en mangosap en laat op een middelhoog vuur ongeveer 10 min. inkoken tot een romige consistentie. Schil en rasp de gember, voeg toe aan de chutney met de fijngesneden koriander en de sesamzaadjes, en breng op smaak met peper en zout. De Spaanse peper kan naar smaak worden toegevoegd.
2
 Barbecuesaus Fruit de uienblokjes en de knoflook in de olijfolie op middelhoog vuur. Voeg de rodevruchtenmix, fijngesneden knoflook, ahoornsiroop, appelazijn en gerookt zout toe en laat 30 minuten sudderen op middelhoog vuur. Roer regelmatig goed om. Pureer de ingedikte saus met een staafmixer tot een gladde massa en giet ze in kleine potjes.
3
 De mojo verde Spoel de paprika af en snij ze in kleine stukjes. Was de koriander en tijm en haal de blaadjes van de steeltjes. Doe de paprika, de koriander- en tijmblaadjes, de peterselie, de knoflook en het citroensap in een blender en mix op hoge snelheid. Voeg dan de olijfolie toe en mix verder op een lage snelheid. De mojo-saus moet vloeibaarder zijn dan pesto. Als de saus te dik is, voeg dan iets meer olijfolie toe. Kruid af met peper en zout.

Vergelijkbare recepten

Vegan barbecue- en dipsauzen

gemiddeld 60 min

Ingrediënten

100 ml
olijfolie
20 g bofrost*
20 g
Vegan
400 g bofrost*
400 g
Vegan
0.5 tl
fijngesneden rode Spaanse peper
4 el
appelazijn
50 ml
ahornsiroop
100 ml
mangosap
5 g
verse gember
2 el
fijngesneden koriander
1 el
sesamzaadjes
2 el
olijfolie
50 g bofrost*
50 g
Vegan
300 g bofrost*
300 g
bofrost*Rodevruchtenmix
Vegan
20 g bofrost*
20 g
Vegan
50 ml
ahornsiroop
4 el
appelazijn
2 tl
gerookt zout
1 stuk(s)
groene paprika
1 bosje(s)
koriander
2 reep(repen)
tijm
20 g bofrost*
20 g
Vegan
60 ml
citroensap
peper, zout
20 g bofrost*
20 g
Vegan

Bereiding

1.
Mangochutney Verhit de olijfolie en fruit de ui samen met de knoflook aan tot hij licht glazig ziet. Voeg de mangoblokjes en de Spaanse peper toe, blus met de appelazijn, ahornsiroop en mangosap en laat op een middelhoog vuur ongeveer 10 min. inkoken tot een romige consistentie. Schil en rasp de gember, voeg toe aan de chutney met de fijngesneden koriander en de sesamzaadjes, en breng op smaak met peper en zout. De Spaanse peper kan naar smaak worden toegevoegd.
2.
Barbecuesaus Fruit de uienblokjes en de knoflook in de olijfolie op middelhoog vuur. Voeg de rodevruchtenmix, fijngesneden knoflook, ahoornsiroop, appelazijn en gerookt zout toe en laat 30 minuten sudderen op middelhoog vuur. Roer regelmatig goed om. Pureer de ingedikte saus met een staafmixer tot een gladde massa en giet ze in kleine potjes.
3.
De mojo verde Spoel de paprika af en snij ze in kleine stukjes. Was de koriander en tijm en haal de blaadjes van de steeltjes. Doe de paprika, de koriander- en tijmblaadjes, de peterselie, de knoflook en het citroensap in een blender en mix op hoge snelheid. Voeg dan de olijfolie toe en mix verder op een lage snelheid. De mojo-saus moet vloeibaarder zijn dan pesto. Als de saus te dik is, voeg dan iets meer olijfolie toe. Kruid af met peper en zout.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.