Voor de dip: meng de yoghurt met zout, een beetje citroensap en de kruiden.
3
Kruid de groenten naar smaak met peper en zout. Maak van de eieren, de bloem, een beetje citroensap, het koude water en enkele ijsblokjes het tempuradeeg (hoeveelheid vloeistof volgens de instructies op de verpakking van de tempurabloem).
4
Verhit het frituurvet tot 180 °C. Wentel de groenten in het deeg en bak 3 à 4 minuten in de olie. Laat vervolgens afdruppen op keukenpapier of dep af. Kruid met peper en zout en dien meteen op met de kruidendip.
Voor de dip: meng de yoghurt met zout, een beetje citroensap en de kruiden.
3.
Kruid de groenten naar smaak met peper en zout. Maak van de eieren, de bloem, een beetje citroensap, het koude water en enkele ijsblokjes het tempuradeeg (hoeveelheid vloeistof volgens de instructies op de verpakking van de tempurabloem).
4.
Verhit het frituurvet tot 180 °C. Wentel de groenten in het deeg en bak 3 à 4 minuten in de olie. Laat vervolgens afdruppen op keukenpapier of dep af. Kruid met peper en zout en dien meteen op met de kruidendip.