Bestel nu en geniet van € 20 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 60 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 20 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 60 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bereiding

1
 Leg de bevroren botercroissants op een bakplaat met bakpapier en laat ze 15 minuten ontdooien op kamertemperatuur
2
 Verwarm de heteluchtoven voor op 160 °C. Laat de licht ontdooide croissants vervolgens 22 minuten bakken in het midden van de oven. Haal ze daarna uit de oven en laat ze afkoelen.
3
 Prik een gaatje in de bolle kant van de eieren en laat ze 8 minuten koken. Laat ze schrikken onder koud water, pel ze en laat ze afkoelen. Daarna kunnen ze in blokjes worden gesneden.
4
 Roer in een kom het currypoeder, het peper en het zout onder de mayonaise.
5
 Hak de augurkjes fijn. Maak de lente-uien schoon en snij ze in dunne ringetjes. Meng de augurken, de lente-ui en de eieren onder de mayonaise
6
 Snij de tuinkers af, spoel af in een zeef en dep droog.
7
 Bak het ontbijtspek aan beide zijden krokant in een antikleefpan.
8
 Snij de avocado's in tweeën en verwijder de pitten. Haal het vruchtvlees uit de schil en snij het in schijfjes.
9
 Snij de croissants horizontaal open en leg de avocadoschijfjes op de onderste helften. Spreid er de eiersalade over en doe daar nog tuinkers en chilivlokken bovenop. Werk tot slot af met telkens een stukje ontbijtspek en zet de bovenkant van de croissants er terug bovenop.

Vergelijkbare recepten

Gevulde croissants met avocado en eiersalade

gemiddeld 25 min

Ingrediënten

4 bofrost*
4
Vegetarisch
4
Eieren
2 el
mayonaise
1 tl
currypoeder
1 snufje(s)
zout
2
augurken
2
lente-uien
1 pakjes
tuinkers
4
ontbijtspek
2
Avocado(s)
1 snufje(s)
chilivlokken

Bereiding

1.
Leg de bevroren botercroissants op een bakplaat met bakpapier en laat ze 15 minuten ontdooien op kamertemperatuur
2.
Verwarm de heteluchtoven voor op 160 °C. Laat de licht ontdooide croissants vervolgens 22 minuten bakken in het midden van de oven. Haal ze daarna uit de oven en laat ze afkoelen.
3.
Prik een gaatje in de bolle kant van de eieren en laat ze 8 minuten koken. Laat ze schrikken onder koud water, pel ze en laat ze afkoelen. Daarna kunnen ze in blokjes worden gesneden.
4.
Roer in een kom het currypoeder, het peper en het zout onder de mayonaise.
5.
Hak de augurkjes fijn. Maak de lente-uien schoon en snij ze in dunne ringetjes. Meng de augurken, de lente-ui en de eieren onder de mayonaise
6.
Snij de tuinkers af, spoel af in een zeef en dep droog.
7.
Bak het ontbijtspek aan beide zijden krokant in een antikleefpan.
8.
Snij de avocado's in tweeën en verwijder de pitten. Haal het vruchtvlees uit de schil en snij het in schijfjes.
9.
Snij de croissants horizontaal open en leg de avocadoschijfjes op de onderste helften. Spreid er de eiersalade over en doe daar nog tuinkers en chilivlokken bovenop. Werk tot slot af met telkens een stukje ontbijtspek en zet de bovenkant van de croissants er terug bovenop.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.