Black deal: bestel nu en geniet tijdelijk van € 30 euro welkomstkorting

Geldig bij aankoop van minimum 60 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Black deal: bestel nu en geniet tijdelijk van € 30 euro welkomstkorting

Geldig bij aankoop van minimum 60 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bereiding

1
 Laat de kalkoenmedaillons ongeveer 3 uur afgedekt ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast ongeveer 6,5 uur). Dep het vlees droog met huishoudpapier en snij het in de lengte in tweeën, zodat je van één medaillon twee lange stukken krijgt. Kruid met peper en wikkel in een sneetje ontbijtspek, maak eventueel vast met een tandenstoker. Bak het vlees 7 à 10 minuten krokant in een hete braadpan met een ruime hoeveelheid plantaardige olie op middelhoog vuur, draai daarbij regelmatig om.
2
 Pel de ui en snij in dunne ringen. Was de tomaten, ontkroon ze en snij ze in plakjes. Was de slabladeren en schud ze droog. Toast het brood tot het krokant is of bak het stevig en mooi gelijnd aan in een grillpan.
3
 Smeer mayonaise op één kant van de helft van de toastsneden en leg er telkens een slablad op. Leg er vervolgens plakjes tomaten en uienringen op, leg daar de krokante medaillons op en druppel er barbecuesaus over. Strooi er naar smaak tuinkruiden over en “sluit” de hamburgers met de bovenste toastsneden. Bestrooi met extra kruiden als finishing touch en dien op met een dot mayonaise bij.

Vergelijkbare recepten

Hamburger met kalkoenfilet

eenvoudig 25 min

Ingrediënten

4 bofrost*
4
16 schijf/schijven
ontbijtspek
1
ui
2
vleestomaten
4
slabladeren
8
volkorentoastbrood
zwarte peper
plantaardige bakolie
bofrost*
bofrost*BIO - Mayonaise
barbecuesaus
bofrost*
Vegan

Bereiding

1.
Laat de kalkoenmedaillons ongeveer 3 uur afgedekt ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast ongeveer 6,5 uur). Dep het vlees droog met huishoudpapier en snij het in de lengte in tweeën, zodat je van één medaillon twee lange stukken krijgt. Kruid met peper en wikkel in een sneetje ontbijtspek, maak eventueel vast met een tandenstoker. Bak het vlees 7 à 10 minuten krokant in een hete braadpan met een ruime hoeveelheid plantaardige olie op middelhoog vuur, draai daarbij regelmatig om.
2.
Pel de ui en snij in dunne ringen. Was de tomaten, ontkroon ze en snij ze in plakjes. Was de slabladeren en schud ze droog. Toast het brood tot het krokant is of bak het stevig en mooi gelijnd aan in een grillpan.
3.
Smeer mayonaise op één kant van de helft van de toastsneden en leg er telkens een slablad op. Leg er vervolgens plakjes tomaten en uienringen op, leg daar de krokante medaillons op en druppel er barbecuesaus over. Strooi er naar smaak tuinkruiden over en “sluit” de hamburgers met de bovenste toastsneden. Bestrooi met extra kruiden als finishing touch en dien op met een dot mayonaise bij.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.