Breek de chocolade in grove stukken en laat ze au bain marie smelten.
3
Dompel de helft van de aardbeien onder in de vloeibare chocolade en leg ze op bakpapier zodat de chocolade kan stollen.
4
Giet de overige chocolade in een spuitzak en besprenkel de rand van de glazen met de chocolade. Giet de helft van de chocoladeschilfers over de zachte chocolade en laat stollen.
5
Mix het ijs samen met de melk en het cacaopoeder op hoge snelheid.
6
Verdeel de mix over de glazen. Voeg twee bolletjes Vakantiedromen Tropen toe.
7
Versier de milkshakes met slagroom, aardbeien (met en zonder chocolade), mini-eclairs, chocoladesaus en chocoladeschilfers en geniet.
Voor onze vegetarische producten gebruiken we uitsluitend plantaardige ingrediënten zoals melk, eieren, honing en bijenwas. Bij de bereiding van kaas gebruiken we bijvoorbeeld geen gelatine of dierlijk stremsel.
Voor onze vegetarische producten gebruiken we uitsluitend plantaardige ingrediënten zoals melk, eieren, honing en bijenwas. Bij de bereiding van kaas gebruiken we bijvoorbeeld geen gelatine of dierlijk stremsel.
Voor onze vegetarische producten gebruiken we uitsluitend plantaardige ingrediënten zoals melk, eieren, honing en bijenwas. Bij de bereiding van kaas gebruiken we bijvoorbeeld geen gelatine of dierlijk stremsel.
Breek de chocolade in grove stukken en laat ze au bain marie smelten.
3.
Dompel de helft van de aardbeien onder in de vloeibare chocolade en leg ze op bakpapier zodat de chocolade kan stollen.
4.
Giet de overige chocolade in een spuitzak en besprenkel de rand van de glazen met de chocolade. Giet de helft van de chocoladeschilfers over de zachte chocolade en laat stollen.
5.
Mix het ijs samen met de melk en het cacaopoeder op hoge snelheid.
6.
Verdeel de mix over de glazen. Voeg twee bolletjes Vakantiedromen Tropen toe.
7.
Versier de milkshakes met slagroom, aardbeien (met en zonder chocolade), mini-eclairs, chocoladesaus en chocoladeschilfers en geniet.