Kook de tagliatelle beetgaar in gezouten water en laat uitlekken.
2
Gaar de bevroren Italiaanse groentepan 12 minuten in een verhitte antikleefpan. Roer tijdens het garen regelmatig om.
3
Meng de groenten voorzichtig onder de gekookte tagliatelle en dresseer op de borden. Verhit de pan opnieuw met wat olijfolie en bak de rozemarijntakjes kort aan. Strooi de rozemarijntakjes en de geraspte parmezaan over de tagliatelle met groenten.
Voor onze vegetarische producten gebruiken we uitsluitend plantaardige ingrediënten zoals melk, eieren, honing en bijenwas. Bij de bereiding van kaas gebruiken we bijvoorbeeld geen gelatine of dierlijk stremsel.
Kook de tagliatelle beetgaar in gezouten water en laat uitlekken.
2.
Gaar de bevroren Italiaanse groentepan 12 minuten in een verhitte antikleefpan. Roer tijdens het garen regelmatig om.
3.
Meng de groenten voorzichtig onder de gekookte tagliatelle en dresseer op de borden. Verhit de pan opnieuw met wat olijfolie en bak de rozemarijntakjes kort aan. Strooi de rozemarijntakjes en de geraspte parmezaan over de tagliatelle met groenten.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.