Voedingsinformatie
Kwaliteit & Service
Jobs
Contact
Français
Nederlands
Producten
Producten
Categorieën
Categorieën
IJs & sorbets
alle IJs & sorbets
Kant-en-klare gerechten & soepen
alle Kant-en-klare gerechten & soepen
Vis & zeevruchten
alle Vis & zeevruchten
Vruchten & groenten
alle Vruchten & groenten
Categorieën
Gevogelte, vlees & sauzen
alle Gevogelte, vlees & sauzen
Pasta & pizza
alle Pasta & pizza
Aardappelen
alle Aardappelen
Categorieën
Snacks
alle Snacks
Brood & gebak
alle Brood & gebak
Wijnen
alle Wijnen
Speciale thema‘s
Speciale thema‘s
Categorieën
Categorieën
Tijdelijk aanbod, nieuwigheden & promoties
alle Tijdelijk aanbod, nieuwigheden & promoties
BIO
alle BIO
Koelvers
alle Koelvers
Categorieën
bofrost* free
alle bofrost* free
Veggie
alle Veggie
Categorieën
Vegan
alle Vegan
Asia
alle Asia
- 5 € bij aankoop van 7 maaltijden naar keuze
Koelvers
Recepten
Recepten
Categorieën
Categorieën
Salades
alle Salades
Snacks & kleine gerechten
alle Snacks & kleine gerechten
Vis & zeevruchten
alle Vis & zeevruchten
Klassiekers in een nieuw jasje
alle Klassiekers in een nieuw jasje
Categorieën
Heerlijke gerechten met vlees
alle Heerlijke gerechten met vlees
Soepen en stoofpotten
alle Soepen en stoofpotten
voor kinderen
alle voor kinderen
Categorieën
Feestelijke gerechten
alle Feestelijke gerechten
Zoetigheden en desserts
alle Zoetigheden en desserts
Kant-en-klaar als basis
alle Kant-en-klaar als basis
Jouw bofrost*
Français
Nederlands
Voedingsinformatie
Kwaliteit & Service
Jobs
Contact
Producten
Recepten
Inhoud
Mijn bofrost*
0
0
Onze bofrost*-recepten
Recepten zoeken
Berichten van bofrost.be
Berichten zoeken
Productvoorstellen
Zoek producten
Startpagina
Onze bofrost*recepten
Recepten
Feestelijke gerechten
X-Mas Highball met grenadinesiroop, wodka en Gilia Chardonnay
Bereiding
1
Verwijder de pitjes uit de granaatappel. Spoel de rozemarijn. Giet de suiker in een schaal.
2
Dompel de bovenkant van de glazen ongeveer 5 mm onder in water en draai de glazen vervolgens door de suiker tot de rand versierd is.
3
Wentel de bovenkant van de nog vochtige rozemarijn eveneens door de suiker tot de naalden goudkleurig zijn.
4
Meng de grenadinesiroop samen met de wodka in een glas.
5
Verdeel de ijsblokjes en de granaatappelpitjes over de glazen.
6
Giet de mix van siroop en wodka in de glazen en voeg de Vino Frizzante toe.
7
Plaats in elk glas een rozemarijntakje en een rietje en serveer.
Vergelijkbare recepten
Rundvlees in saus met rösti, rodekool salade en duxelle van champignons
gemiddeld
35min
Gegrilde lamskoteletjes met munt
eenvoudig
15min
Drie creatieve raclettepannetjes voor ieders smaak
gemiddeld
40min
Aardappelkoekentoren
gemiddeld
80min
Lentegeluk met perzik en abrikoos
eenvoudig
15min
Geflambeerde pannenkoeken met blauwe bessen
gemiddeld
30min
Hartvormige croissants met frambozenvulling
gemiddeld
40min
Carnavalsberliner & grappige roomsoezen
eenvoudig
20min
X-Mas Highball met grenadinesiroop, wodka en Gilia Chardonnay
eenvoudig
10 min
Ingrediënten
Personen
0.13
stuk(s)
granaatappel
1
stuk(s)
rozemarijn
¾
el
goudkleurige suiker
25
ml
grenadinesiroop
20
ml
Wodka
2
stuk(s)
ijsblokjes
150 ml bofrost*
150
ml
bofrost*Gilia Chardonnay Vino Frizzante
Het product is momenteel niet beschikbaar
1
stuk(s)
rietjes
0.25
stuk(s)
granaatappel
2
stuk(s)
rozemarijn
1½
el
goudkleurige suiker
50
ml
grenadinesiroop
40
ml
Wodka
4
stuk(s)
ijsblokjes
300 ml bofrost*
300
ml
bofrost*Gilia Chardonnay Vino Frizzante
Het product is momenteel niet beschikbaar
2
stuk(s)
rietjes
0.38
stuk(s)
granaatappel
3
stuk(s)
rozemarijn
2¼
el
goudkleurige suiker
75
ml
grenadinesiroop
60
ml
Wodka
6
stuk(s)
ijsblokjes
450 ml bofrost*
450
ml
bofrost*Gilia Chardonnay Vino Frizzante
Het product is momenteel niet beschikbaar
3
stuk(s)
rietjes
0.5
stuk(s)
granaatappel
4
stuk(s)
rozemarijn
3
el
goudkleurige suiker
100
ml
grenadinesiroop
80
ml
Wodka
8
stuk(s)
ijsblokjes
600 ml bofrost*
600
ml
bofrost*Gilia Chardonnay Vino Frizzante
Het product is momenteel niet beschikbaar
4
stuk(s)
rietjes
0.63
stuk(s)
granaatappel
5
stuk(s)
rozemarijn
3¾
el
goudkleurige suiker
125
ml
grenadinesiroop
100
ml
Wodka
10
stuk(s)
ijsblokjes
750 ml bofrost*
750
ml
bofrost*Gilia Chardonnay Vino Frizzante
Het product is momenteel niet beschikbaar
5
stuk(s)
rietjes
0.75
stuk(s)
granaatappel
6
stuk(s)
rozemarijn
4½
el
goudkleurige suiker
150
ml
grenadinesiroop
120
ml
Wodka
12
stuk(s)
ijsblokjes
900 ml bofrost*
900
ml
bofrost*Gilia Chardonnay Vino Frizzante
Het product is momenteel niet beschikbaar
6
stuk(s)
rietjes
0.88
stuk(s)
granaatappel
7
stuk(s)
rozemarijn
5¼
el
goudkleurige suiker
175
ml
grenadinesiroop
140
ml
Wodka
14
stuk(s)
ijsblokjes
1050 ml bofrost*
1050
ml
bofrost*Gilia Chardonnay Vino Frizzante
Het product is momenteel niet beschikbaar
7
stuk(s)
rietjes
1
stuk(s)
granaatappel
8
stuk(s)
rozemarijn
6
el
goudkleurige suiker
200
ml
grenadinesiroop
160
ml
Wodka
16
stuk(s)
ijsblokjes
1200 ml bofrost*
1200
ml
bofrost*Gilia Chardonnay Vino Frizzante
Het product is momenteel niet beschikbaar
8
stuk(s)
rietjes
1.13
stuk(s)
granaatappel
9
stuk(s)
rozemarijn
6¾
el
goudkleurige suiker
225
ml
grenadinesiroop
180
ml
Wodka
18
stuk(s)
ijsblokjes
1350 ml bofrost*
1350
ml
bofrost*Gilia Chardonnay Vino Frizzante
Het product is momenteel niet beschikbaar
9
stuk(s)
rietjes
1.25
stuk(s)
granaatappel
10
stuk(s)
rozemarijn
7½
el
goudkleurige suiker
250
ml
grenadinesiroop
200
ml
Wodka
20
stuk(s)
ijsblokjes
1500 ml bofrost*
1500
ml
bofrost*Gilia Chardonnay Vino Frizzante
Het product is momenteel niet beschikbaar
10
stuk(s)
rietjes
1.38
stuk(s)
granaatappel
11
stuk(s)
rozemarijn
8¼
el
goudkleurige suiker
275
ml
grenadinesiroop
220
ml
Wodka
22
stuk(s)
ijsblokjes
1650 ml bofrost*
1650
ml
bofrost*Gilia Chardonnay Vino Frizzante
Het product is momenteel niet beschikbaar
11
stuk(s)
rietjes
1.5
stuk(s)
granaatappel
12
stuk(s)
rozemarijn
9
el
goudkleurige suiker
300
ml
grenadinesiroop
240
ml
Wodka
24
stuk(s)
ijsblokjes
1800 ml bofrost*
1800
ml
bofrost*Gilia Chardonnay Vino Frizzante
Het product is momenteel niet beschikbaar
12
stuk(s)
rietjes
Alle bofrost*producten in het winkelmandje
Bereiding
1.
Verwijder de pitjes uit de granaatappel. Spoel de rozemarijn. Giet de suiker in een schaal.
2.
Dompel de bovenkant van de glazen ongeveer 5 mm onder in water en draai de glazen vervolgens door de suiker tot de rand versierd is.
3.
Wentel de bovenkant van de nog vochtige rozemarijn eveneens door de suiker tot de naalden goudkleurig zijn.
4.
Meng de grenadinesiroop samen met de wodka in een glas.
5.
Verdeel de ijsblokjes en de granaatappelpitjes over de glazen.
6.
Giet de mix van siroop en wodka in de glazen en voeg de Vino Frizzante toe.
7.
Plaats in elk glas een rozemarijntakje en een rietje en serveer.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.