Verwarm de oven voor op 210°C (220°C boven-/onderwarmte). Leg de diepgevroren broodjes op een bakplaat met bakpapier in het midden van de oven en laat ongeveer 9 minuten bakken. Laat de broodjes afkoelen en snijd ze in sneetjes.
2
Breng een pot met lichtgezouten water aan de kook. Voeg de diepgevroren zalm toe aan het kokende water en laat de vis ongeveer 20 minuten afgedekt garen op een laag vuur.
3
Laat de zalm afkoelen en snijd deze in fijne reepjes.
4
Voor de pesto: doe de bladspinazie, de cashewnoten, het knoflook, de olijfolie, de parmezaan en het citroensap in een mengkom en mix alles op hoge snelheid tot een romige massa.
5
Smeer de pesto op de bruschetta. Verdeel de zalm en de spinazieblaadjes over de bruschetta en kruid met zeezout.
Onze tip
Tip
Wie het brood graag iets knapperiger heeft, kan de sneetjes eerst met wat olie besprenkelen en dan 5 minuten in de oven of pan leggen.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
ASC staat voor Aquaculture Stewardship Council. Enkel de viskwekerijen die gecertificeerd zijn als ecologisch en maatschappelijk verantwoord en zich houden aan veilige en eerlijke arbeidsomstandigheden krijgen het ASC-keurmerk.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Verwarm de oven voor op 210°C (220°C boven-/onderwarmte). Leg de diepgevroren broodjes op een bakplaat met bakpapier in het midden van de oven en laat ongeveer 9 minuten bakken. Laat de broodjes afkoelen en snijd ze in sneetjes.
2.
Breng een pot met lichtgezouten water aan de kook. Voeg de diepgevroren zalm toe aan het kokende water en laat de vis ongeveer 20 minuten afgedekt garen op een laag vuur.
3.
Laat de zalm afkoelen en snijd deze in fijne reepjes.
4.
Voor de pesto: doe de bladspinazie, de cashewnoten, het knoflook, de olijfolie, de parmezaan en het citroensap in een mengkom en mix alles op hoge snelheid tot een romige massa.
5.
Smeer de pesto op de bruschetta. Verdeel de zalm en de spinazieblaadjes over de bruschetta en kruid met zeezout.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.