Black deal: bestel nu en geniet tijdelijk van € 30 euro welkomstkorting

Geldig bij aankoop van minimum 60 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Black deal: bestel nu en geniet tijdelijk van € 30 euro welkomstkorting

Geldig bij aankoop van minimum 60 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Extra tijd:

150 minuten om te ontdooien

Bereiding

1
 Laat de gekweekte blauwe bosbessen afgedekt ongeveer 2,5 uur op kamertemperatuur ontdooien. Laat de chocoladedonuts afgedekt ongeveer vijftig minuten in de koelkast ontdooien.
2
 Meng voor de crème de mascarpone met de bloemsuiker tot een gladde massa. Snij het vanillestokje in de lengte door en schraap de zaadjes eruit met de achterkant van een mes. Klop de room met de vanillepulp schuimig. Klop de gelatine erdoor. Spatel de mascarpone erdoor.
3
 Koel de mascarponecrème vijf minuten. Doe de crème vervolgens in een spuitzak met een geperforeerd spuitmondje.
4
 Snij de donuts doormidden en verdeel de mascarponecrème erover. Werk af met de bosbessen en leg de bovenste donuthelften erop. Serveer gegarneerd met suikerconfetti.

Onze tip

Serveer met een kopje koffie met room en een scheutje bofrost*cappuccinolikeur.

Vergelijkbare recepten

Carnavaldonuts

eenvoudig 15 min

Ingrediënten

600 g
blauwe bessen
8 stuk(s) bofrost*
8 stuk(s)
bofrost*Donuts met chocolade
Vegetarisch
250 g
mascarpone
50 g
bloemsuiker
1 stuk(s)
vanillestokje
100 g
room
1 pakjes
gelatine
suikerconfetti voor de afwerking

Bereiding

1.
Laat de gekweekte blauwe bosbessen afgedekt ongeveer 2,5 uur op kamertemperatuur ontdooien. Laat de chocoladedonuts afgedekt ongeveer vijftig minuten in de koelkast ontdooien.
2.
Meng voor de crème de mascarpone met de bloemsuiker tot een gladde massa. Snij het vanillestokje in de lengte door en schraap de zaadjes eruit met de achterkant van een mes. Klop de room met de vanillepulp schuimig. Klop de gelatine erdoor. Spatel de mascarpone erdoor.
3.
Koel de mascarponecrème vijf minuten. Doe de crème vervolgens in een spuitzak met een geperforeerd spuitmondje.
4.
Snij de donuts doormidden en verdeel de mascarponecrème erover. Werk af met de bosbessen en leg de bovenste donuthelften erop. Serveer gegarneerd met suikerconfetti.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.