Zonder rundvlees,
Zonder vlees,
Zonder gevogelte,
Zonder wild,
Zonder varkensvlees
Voedingswaarden per persoon
Energie:
784 kcal
Vetten:
47 g
waarvan verzadigde vetzuren:
23 g
Koolhydraten:
53 g
Suikers:
3 g
Eiwitten:
33 g
Voedingsvezels:
5 g
Zout:
3.4 g
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 210°C (220°C boven-/onderwarmte). Schik de broodjes op een bakplaat met bakpapier en bak ongeveer 8 minuten in het midden van de oven. Laat kort afkoelen.
2
Leg de garnalen ondertussen in een antikleefpan of braadslede en schroei ze in ongeveer 2 minuten dicht. Zet de temperatuur op de middelste stand en voeg de groenteblokjes toe. Kook de groenten en garnalen onder regelmatig roeren in een viertal minuten gaar.
3
Meng de olijfolie met een snufje zout en de peterselie. Snijd de broodjes in sneetjes van ongeveer 1 cm dik. Schik de sneetjes op een bakplaat en bestrijk met een dun laagje kruidenolie. Rooster ongeveer 5 minuten in de oven op de grillfunctie op 180°C.
4
Snijd de cocktailtomaten in helften. Rasp de parmezaan. Pluk de steeltjes van de basilicumblaadjes en hak de blaadjes grof.
5
Roer de tomaten door de garnalen en groenten. Breng op smaak met peper en zout en besprenkel naar wens met citroensap. Garneer met de basilicum en de parmezaan. Serveer met de knapperige sneetjes brood.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Verwarm de oven voor op 210°C (220°C boven-/onderwarmte). Schik de broodjes op een bakplaat met bakpapier en bak ongeveer 8 minuten in het midden van de oven. Laat kort afkoelen.
2.
Leg de garnalen ondertussen in een antikleefpan of braadslede en schroei ze in ongeveer 2 minuten dicht. Zet de temperatuur op de middelste stand en voeg de groenteblokjes toe. Kook de groenten en garnalen onder regelmatig roeren in een viertal minuten gaar.
3.
Meng de olijfolie met een snufje zout en de peterselie. Snijd de broodjes in sneetjes van ongeveer 1 cm dik. Schik de sneetjes op een bakplaat en bestrijk met een dun laagje kruidenolie. Rooster ongeveer 5 minuten in de oven op de grillfunctie op 180°C.
4.
Snijd de cocktailtomaten in helften. Rasp de parmezaan. Pluk de steeltjes van de basilicumblaadjes en hak de blaadjes grof.
5.
Roer de tomaten door de garnalen en groenten. Breng op smaak met peper en zout en besprenkel naar wens met citroensap. Garneer met de basilicum en de parmezaan. Serveer met de knapperige sneetjes brood.