Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 60 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 60 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Eigenschappen:

Zonder rundvlees, Zonder vlees, Zonder gevogelte, Zonder wild, Zonder varkensvlees

Voedingswaarden  per persoon

Energie:
784 kcal
Vetten:
47 g
waarvan verzadigde vetzuren:
23 g
Koolhydraten:
53 g
Suikers:
3 g
Eiwitten:
33 g
Voedingsvezels:
5 g
Zout:
3.4 g

Bereiding

1
 Verwarm de oven voor op 210°C (220°C boven-/onderwarmte). Schik de broodjes op een bakplaat met bakpapier en bak ongeveer 8 minuten in het midden van de oven. Laat kort afkoelen.
2
 Leg de garnalen ondertussen in een antikleefpan of braadslede en schroei ze in ongeveer 2 minuten dicht. Zet de temperatuur op de middelste stand en voeg de groenteblokjes toe. Kook de groenten en garnalen onder regelmatig roeren in een viertal minuten gaar.
3
 Meng de olijfolie met een snufje zout en de peterselie. Snijd de broodjes in sneetjes van ongeveer 1 cm dik. Schik de sneetjes op een bakplaat en bestrijk met een dun laagje kruidenolie. Rooster ongeveer 5 minuten in de oven op de grillfunctie op 180°C.
4
 Snijd de cocktailtomaten in helften. Rasp de parmezaan. Pluk de steeltjes van de basilicumblaadjes en hak de blaadjes grof.
5
 Roer de tomaten door de garnalen en groenten. Breng op smaak met peper en zout en besprenkel naar wens met citroensap. Garneer met de basilicum en de parmezaan. Serveer met de knapperige sneetjes brood.

Vergelijkbare recepten

Pannetje van mediterrane garnalen en groenten met geroosterd brood

eenvoudig 30 min

Ingrediënten

4 stuk(s) bofrost*
4 stuk(s)
800 g bofrost*
800 g
600 g bofrost*
600 g
Vegan
2 el
olijfolie
10 g bofrost*
10 g
10 stuk(s)
kerstomaten
20 g
parmezaan
10 g
basilicum
1 stuk(s)
citroen

Bereiding

1.
Verwarm de oven voor op 210°C (220°C boven-/onderwarmte). Schik de broodjes op een bakplaat met bakpapier en bak ongeveer 8 minuten in het midden van de oven. Laat kort afkoelen.
2.
Leg de garnalen ondertussen in een antikleefpan of braadslede en schroei ze in ongeveer 2 minuten dicht. Zet de temperatuur op de middelste stand en voeg de groenteblokjes toe. Kook de groenten en garnalen onder regelmatig roeren in een viertal minuten gaar.
3.
Meng de olijfolie met een snufje zout en de peterselie. Snijd de broodjes in sneetjes van ongeveer 1 cm dik. Schik de sneetjes op een bakplaat en bestrijk met een dun laagje kruidenolie. Rooster ongeveer 5 minuten in de oven op de grillfunctie op 180°C.
4.
Snijd de cocktailtomaten in helften. Rasp de parmezaan. Pluk de steeltjes van de basilicumblaadjes en hak de blaadjes grof.
5.
Roer de tomaten door de garnalen en groenten. Breng op smaak met peper en zout en besprenkel naar wens met citroensap. Garneer met de basilicum en de parmezaan. Serveer met de knapperige sneetjes brood.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.