Laat de broodjes, de kruidenbotertoefjes en de steaks
ontdooien in de koelkast.
2
Bak de broodjes in de oven volgens de instructies op de
verpakking.
3
Meng de kruidenbotertoefjes met de verse kaas. Was de
rucola en zwier ze droog. Pel de uien, snijd ze in ringen
en laat ze langzaam inkoken in de balsamicoazijn in een
afgedekte pot op laag vuur. Laat het vocht zonder deksel
verder inkoken tot konfijt en breng op smaak met peper.
4
Bereid de steaks volgens de aanwijzingen op de
verpakking en laat ze daarna 10 minuten rusten. Was
ondertussen de verse tomaten en snij ze in plakjes.
5
Mix de gedroogde tomaten en rasp de pecorino. Snijd
de broodjes open en snijd de steaks in dunne plakjes.
Smeer de kruidenboterkaas op de onderste helften,
leg er vervolgens de schijfjes tomaat op en daarna de
plakjes steak. Lepel er een beetje ui bij, verdeel er nog
wat rucola op en strooi de pecorino erover. Smeer de
gepureerde tomaten op de bovenste broodjeshelften en
sluit de broodjes.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Laat de broodjes, de kruidenbotertoefjes en de steaks
ontdooien in de koelkast.
2.
Bak de broodjes in de oven volgens de instructies op de
verpakking.
3.
Meng de kruidenbotertoefjes met de verse kaas. Was de
rucola en zwier ze droog. Pel de uien, snijd ze in ringen
en laat ze langzaam inkoken in de balsamicoazijn in een
afgedekte pot op laag vuur. Laat het vocht zonder deksel
verder inkoken tot konfijt en breng op smaak met peper.
4.
Bereid de steaks volgens de aanwijzingen op de
verpakking en laat ze daarna 10 minuten rusten. Was
ondertussen de verse tomaten en snij ze in plakjes.
5.
Mix de gedroogde tomaten en rasp de pecorino. Snijd
de broodjes open en snijd de steaks in dunne plakjes.
Smeer de kruidenboterkaas op de onderste helften,
leg er vervolgens de schijfjes tomaat op en daarna de
plakjes steak. Lepel er een beetje ui bij, verdeel er nog
wat rucola op en strooi de pecorino erover. Smeer de
gepureerde tomaten op de bovenste broodjeshelften en
sluit de broodjes.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.