Verhit de sesamolie in een grote kookpot en fruit de uienblokjes aan samen met het currypoeder en de geperste knoflookteen. Het currypoeder mag een beetje aanbakken. Voeg vervolgens de gember en de bevroren paprika toe en giet de bouillon erbij.
2
Rits de tijm van de takjes, voeg toe aan de soep, en laat alles 20 minuten stevig doorkoken op hoog vuur.
3
Bak ondertussen de bevroren garnalen 2 minuten stevig aan in een antikleefpan en laat vervolgens nog 3 tot 4 minuten verder garen op middelhoog vuur.
4
Voeg daarna de verse kaas toe aan de soep, laat opnieuw opkoken en mix fijn. Passeer de soep door een fijne zeef en breng op smaak met limoensap, zout en cayennepeper.
5
Druppel nog wat sap van de garnalen over de soep en dien op met de garnalen.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
ASC staat voor Aquaculture Stewardship Council. Enkel de viskwekerijen die gecertificeerd zijn als ecologisch en maatschappelijk verantwoord en zich houden aan veilige en eerlijke arbeidsomstandigheden krijgen het ASC-keurmerk.
Verhit de sesamolie in een grote kookpot en fruit de uienblokjes aan samen met het currypoeder en de geperste knoflookteen. Het currypoeder mag een beetje aanbakken. Voeg vervolgens de gember en de bevroren paprika toe en giet de bouillon erbij.
2.
Rits de tijm van de takjes, voeg toe aan de soep, en laat alles 20 minuten stevig doorkoken op hoog vuur.
3.
Bak ondertussen de bevroren garnalen 2 minuten stevig aan in een antikleefpan en laat vervolgens nog 3 tot 4 minuten verder garen op middelhoog vuur.
4.
Voeg daarna de verse kaas toe aan de soep, laat opnieuw opkoken en mix fijn. Passeer de soep door een fijne zeef en breng op smaak met limoensap, zout en cayennepeper.
5.
Druppel nog wat sap van de garnalen over de soep en dien op met de garnalen.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.