Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in blokjes van 2 cm. Giet de bloemkool in een kom en laat ontdooien. Schil de gember en snijd deze in bijzonder fijne blokjes.
2
Verhit de olie in een grote pot. Stoof de gember maar laat deze niet bruin worden. Strooi de curry erover en laat kort aanstoven. Voeg de tomatenpuree, de aardappelen en de bloemkool toe. Giet de kokosmelk en de groentebouillon erbij en breng aan de kook.
3
Laat alles 15 à 20 minuten onafgedekt koken op een middelhoog vuur. Roer regelmatig. Kruid de curry met peper, zout en limoen. Meng de maïzena met een scheutje water en roer dit mengsel onder de curry. Laat kort opkoken. Snijd de tomaten in blokjes en verdeel deze over de curry. Werk af met koriander.
Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in blokjes van 2 cm. Giet de bloemkool in een kom en laat ontdooien. Schil de gember en snijd deze in bijzonder fijne blokjes.
2.
Verhit de olie in een grote pot. Stoof de gember maar laat deze niet bruin worden. Strooi de curry erover en laat kort aanstoven. Voeg de tomatenpuree, de aardappelen en de bloemkool toe. Giet de kokosmelk en de groentebouillon erbij en breng aan de kook.
3.
Laat alles 15 à 20 minuten onafgedekt koken op een middelhoog vuur. Roer regelmatig. Kruid de curry met peper, zout en limoen. Meng de maïzena met een scheutje water en roer dit mengsel onder de curry. Laat kort opkoken. Snijd de tomaten in blokjes en verdeel deze over de curry. Werk af met koriander.