Laat de asperges 20 minuten ontdooien. Snij ze in schuine stukken van 2 à 3 cm lang. Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook met zout, suiker, en ongeveer de helft van de boter, en laat de aspergestukjes afgedekt 6 à 8 minuten beetgaar koken op een middelhoog vuur. Giet de asperges af, vang het kookvocht op en kruid met de groentebouillon.
2
Breng voor de wortelschijfjes een beetje lichtgezouten water aan de kook, voeg de wortelen toe en laat opkoken. Laat ongeveer 10 minuten garen op een middelhoog vuur en giet af.
3
Laat in een grote kookpot de rest van de boter smelten en fruit de uienblokjes erin aan. Voeg de wortelschijfjes toe, strooi er de bloem bij en laat kort aanzweten. Roer er vervolgens de aspergebouillon, de melk en basilicum bij en laat opkoken. Giet de koksmelk erbij en kruid met peper, zout en citroensap.
4
Mix de soep met een staafmixer tot een smeuïge consistentie en voeg er daarna de stukjes asperge aan toe. Warm de soep terug op en schenk in diepe borden. Werk af met basilicumblaadjes en kokosschilfers.
Onze tip
Maak de heerlijke basilicum-kokosroom met groene of witte asperges, of met beide!
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Laat de asperges 20 minuten ontdooien. Snij ze in schuine stukken van 2 à 3 cm lang. Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook met zout, suiker, en ongeveer de helft van de boter, en laat de aspergestukjes afgedekt 6 à 8 minuten beetgaar koken op een middelhoog vuur. Giet de asperges af, vang het kookvocht op en kruid met de groentebouillon.
2.
Breng voor de wortelschijfjes een beetje lichtgezouten water aan de kook, voeg de wortelen toe en laat opkoken. Laat ongeveer 10 minuten garen op een middelhoog vuur en giet af.
3.
Laat in een grote kookpot de rest van de boter smelten en fruit de uienblokjes erin aan. Voeg de wortelschijfjes toe, strooi er de bloem bij en laat kort aanzweten. Roer er vervolgens de aspergebouillon, de melk en basilicum bij en laat opkoken. Giet de koksmelk erbij en kruid met peper, zout en citroensap.
4.
Mix de soep met een staafmixer tot een smeuïge consistentie en voeg er daarna de stukjes asperge aan toe. Warm de soep terug op en schenk in diepe borden. Werk af met basilicumblaadjes en kokosschilfers.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.