Black deal: bestel nu en geniet tijdelijk van € 30 euro welkomstkorting

Geldig bij aankoop van minimum 60 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Black deal: bestel nu en geniet tijdelijk van € 30 euro welkomstkorting

Geldig bij aankoop van minimum 60 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Eigenschappen:

Glutenvrij, Zonder vlees, Zonder varkensvlees

Bereiding

1
 Maak de radijsjes schoon, spoel ze af en snij ze in tweeën of in vieren. Maak de ijsbergsla schoon, was de bladeren en laat afdruipen, hak vervolgens grof.
2
 Halveer de avocado's in de lengte, verwijder de pit en de schil. Snij het vruchtvlees in reepjes en bedruip met het limoensap. Was de marjolein, dep droog en hak fijn.
3
 Voor de dressing: pel de ui en hak fijn. Meng de mayonaise, de room, het limoensap en de uienblokjes en kruid met peper, zout en suiker.
4
 Verwarm een pan en bak de bevroren garnalen met kruidensaus 3 à 4 minuten. Voeg de marjolein en de bevroren peterselie toe, kruid af naar smaak en neem de pan van het vuur. Verwijder de staarten van de garnalen.
5
 Doe de sla, radijsjes en avocado bij elkaar en meng met de dressing. Verdeel er de garnalen over. Giet de kruidensaus eroverheen en dien meteen op.

Vergelijkbare recepten

IJsbergsla met garnalen in een kruidensausje

gemiddeld 35 min

Ingrediënten

1 bosje(s)
radijsjes
1
kleine ijsbergsla
2
avocado's
0.5
limoen, voor het sap
1 bosje(s)
marjolein
400 g bofrost*
400 g
2 el bofrost*
2 el
Vegan
Zout
Witte peper
1
rode ui
2 el
mayonaise
200 g
room
1 snufje(s)
suiker
Zout
Witte peper

Bereiding

1.
Maak de radijsjes schoon, spoel ze af en snij ze in tweeën of in vieren. Maak de ijsbergsla schoon, was de bladeren en laat afdruipen, hak vervolgens grof.
2.
Halveer de avocado's in de lengte, verwijder de pit en de schil. Snij het vruchtvlees in reepjes en bedruip met het limoensap. Was de marjolein, dep droog en hak fijn.
3.
Voor de dressing: pel de ui en hak fijn. Meng de mayonaise, de room, het limoensap en de uienblokjes en kruid met peper, zout en suiker.
4.
Verwarm een pan en bak de bevroren garnalen met kruidensaus 3 à 4 minuten. Voeg de marjolein en de bevroren peterselie toe, kruid af naar smaak en neem de pan van het vuur. Verwijder de staarten van de garnalen.
5.
Doe de sla, radijsjes en avocado bij elkaar en meng met de dressing. Verdeel er de garnalen over. Giet de kruidensaus eroverheen en dien meteen op.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.