Laat de kipborrelhapjes ongeveer 6 uur op voorhand ontdooien in de koelkast en de tomatenblokjes 3 uur op voorhand.
2
Doe de rijst in een kookpot en voeg 1,5 delen gezouten water toe. Laat 25 à 30 minuten zachtjes koken met het deksel.
3
Gaar de Mexicaanse groentenpan 4 minuten onder regelmatig roeren in een hete pan op middelhoog vuur.
4
Schil ondertussen de knoflook voor de guacamole en hak fijn. Snij de avocado's in tweeën, neem met een lepel het vluchtvlees uit de schil, prak het met een vork en meng met de uienblokjes en de knoflook. Kruid af met limoensap, peper, zout en chili.
5
Grill de kipborrelhapjes ongeveer 10 minuten op de zijkant van de rooster (naast de grootste hittebron), draai regelmatig om.
6
Zet alvast kommetjes klaar met telkens de wilde rijst, de tomatenblokjes, de Mexicaanse groentenpan en de guacamole naast elkaar. Leg er tot slot de kippenbouten bij en dien op.
Laat de kipborrelhapjes ongeveer 6 uur op voorhand ontdooien in de koelkast en de tomatenblokjes 3 uur op voorhand.
2.
Doe de rijst in een kookpot en voeg 1,5 delen gezouten water toe. Laat 25 à 30 minuten zachtjes koken met het deksel.
3.
Gaar de Mexicaanse groentenpan 4 minuten onder regelmatig roeren in een hete pan op middelhoog vuur.
4.
Schil ondertussen de knoflook voor de guacamole en hak fijn. Snij de avocado's in tweeën, neem met een lepel het vluchtvlees uit de schil, prak het met een vork en meng met de uienblokjes en de knoflook. Kruid af met limoensap, peper, zout en chili.
5.
Grill de kipborrelhapjes ongeveer 10 minuten op de zijkant van de rooster (naast de grootste hittebron), draai regelmatig om.
6.
Zet alvast kommetjes klaar met telkens de wilde rijst, de tomatenblokjes, de Mexicaanse groentenpan en de guacamole naast elkaar. Leg er tot slot de kippenbouten bij en dien op.