+ 25 minuten in de oven,
Tijd om te laten rusten: 25 min
Bereiding
1
Giet de paprika in een zeef en laat uitdruipen. Snij de varkensmedaillons in schijven. Verwarm de oven voor op 200 °C.
2
Laat de boter smelten in een pan en bak de uienblokjes aan. Voeg het vlees toe en bak het kort aan op beide kanten. Voeg de paprikareepjes toe en meng onder het vlees. Roer er ten slotte de dikke room onder.
3
Leg de helft van de aardappelschijfjes in een ovenschaal. Doe er het vlees met groenten over en leg er de rest van de aardappelschijfjes op. Bestrooi met de kaas en zet de schotel 25 minuten in het midden van de oven totdat de korst goudbruin ziet.
Onze tip
Wie er graag verse groenten bij heeft kan nog een gestoofde spitskool toevoegen. Neem 1/4 van de spitskool, verwijder de kern en snij in ruitjes. Stoof met 1 tl bofrost*Uienblokjes aan in een beetje olie. Kruid de kool met een beetje citroenzeste, 1 fijngehakte knoflookteen en een flinke snuf gemalen komijn en marjolein.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Giet de paprika in een zeef en laat uitdruipen. Snij de varkensmedaillons in schijven. Verwarm de oven voor op 200 °C.
2.
Laat de boter smelten in een pan en bak de uienblokjes aan. Voeg het vlees toe en bak het kort aan op beide kanten. Voeg de paprikareepjes toe en meng onder het vlees. Roer er ten slotte de dikke room onder.
3.
Leg de helft van de aardappelschijfjes in een ovenschaal. Doe er het vlees met groenten over en leg er de rest van de aardappelschijfjes op. Bestrooi met de kaas en zet de schotel 25 minuten in het midden van de oven totdat de korst goudbruin ziet.