Zonder vis,
Zonder zeevruchten,
Zonder gevogelte,
Zonder wild
Extra tijd:
ontdooien: 8 uren
Voedingswaarden per persoon
Energie:
591 kcal
Vetten:
38 g
waarvan verzadigde vetzuren:
11 g
Koolhydraten:
20 g
Suikers:
5 g
Eiwitten:
39 g
Zout:
1 g
Bereiding
1
Laat de steaks 8 uur in de folie ontdooien in de koelkast.
2
Gaar de erwten in ongeveer 5 minuten in de groentebouillon. Giet vervolgens af. Voeg olie, kruiden en knoflook toe en plet ze met een aardappelstamper. Breng ze op smaak met peper, zout, honing en citroensap.
3
Verwarm de boterolie in een pan en laat de steaks ongeveer 10 minuten bakken op middelhoog vuur. Draai regelmatig om.
4
Schik de steak met de erwten-chimichurri en serveer met geroosterde uienringen.
Laat de steaks 8 uur in de folie ontdooien in de koelkast.
2.
Gaar de erwten in ongeveer 5 minuten in de groentebouillon. Giet vervolgens af. Voeg olie, kruiden en knoflook toe en plet ze met een aardappelstamper. Breng ze op smaak met peper, zout, honing en citroensap.
3.
Verwarm de boterolie in een pan en laat de steaks ongeveer 10 minuten bakken op middelhoog vuur. Draai regelmatig om.
4.
Schik de steak met de erwten-chimichurri en serveer met geroosterde uienringen.