1. Laat de rumpsteaks in hun verpakking ongeveer 1,5 uur ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast ongeveer 6 uur) en de garnalen ongeveer 2 uur op kamertemperatuur (in de koelkast ongeveer 4 uur).
2
2. Voor de aioli moeten alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Pel de knoflook en doe samen met het ei, de mosterd, de kruiden en het limoensap in een hoge kom en mix met een staafmixer. Voeg beetje bij beetje de olie toe tot de aioli smeuïg is. Roer er ten slotte de dragon onder.
3
3. Voor de topping: was de rucola, schud droog en verwijder de harde steeltjes. Snij de hamburgerbroodjes open en zet ze nog even in een voorverwarmde oven op 180 °C (boven-/onderwarmte, 160 °C heteluchtoven) of toast ze kort in de broodrooster. Verhit de olie in een antikleefpan. Bak de zuiderse aardappelpartjes 9 minuten op middelhoog vuur, schep regelmatig om.
4
4. Was de ontdooide garnalen, dep ze droog en kruid ze. Verhit de helft van de olie in een pan en bak de garnalen 2 à 3 minuten, draai ze regelmatig om. Verhit de rest van de olie in een andere pan en bak de ontdooide rumpsteaks op middelhoog vuur tot de gewenste cuisson (zie de tip).
5
5. Smeer de aioli op de broodjes. Leg er eerst wat rucola op, dan de rumpsteaks en de reuzengarnalen. Doe er naar smaak nog wat uienringen en tomatenschijfjes op en kruid af met de pepermengeling. Prik de bovenkant van de broodjes eventueel vast met een houten stokje. Doe de rest van de aioli bij de zuiderse aardappelpartjes.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
1. Laat de rumpsteaks in hun verpakking ongeveer 1,5 uur ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast ongeveer 6 uur) en de garnalen ongeveer 2 uur op kamertemperatuur (in de koelkast ongeveer 4 uur).
2.
2. Voor de aioli moeten alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Pel de knoflook en doe samen met het ei, de mosterd, de kruiden en het limoensap in een hoge kom en mix met een staafmixer. Voeg beetje bij beetje de olie toe tot de aioli smeuïg is. Roer er ten slotte de dragon onder.
3.
3. Voor de topping: was de rucola, schud droog en verwijder de harde steeltjes. Snij de hamburgerbroodjes open en zet ze nog even in een voorverwarmde oven op 180 °C (boven-/onderwarmte, 160 °C heteluchtoven) of toast ze kort in de broodrooster. Verhit de olie in een antikleefpan. Bak de zuiderse aardappelpartjes 9 minuten op middelhoog vuur, schep regelmatig om.
4.
4. Was de ontdooide garnalen, dep ze droog en kruid ze. Verhit de helft van de olie in een pan en bak de garnalen 2 à 3 minuten, draai ze regelmatig om. Verhit de rest van de olie in een andere pan en bak de ontdooide rumpsteaks op middelhoog vuur tot de gewenste cuisson (zie de tip).
5.
5. Smeer de aioli op de broodjes. Leg er eerst wat rucola op, dan de rumpsteaks en de reuzengarnalen. Doe er naar smaak nog wat uienringen en tomatenschijfjes op en kruid af met de pepermengeling. Prik de bovenkant van de broodjes eventueel vast met een houten stokje. Doe de rest van de aioli bij de zuiderse aardappelpartjes.