Bestel nu en geniet van € 20 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 60 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 20 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 60 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bereiding

1
 Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de 2 varkensbouten in een ovenschaal en bak gedurende 70 min. in de oven. Leg de zuurkool, uienblokjes, laurierblaadjes, boter, witte wijn en de bouillon in een kookpot en laat afgedekt zachtjes koken. Voeg na 15 min. de aardappelen voorzichtig toe. Verdeel de zuurkool met de aardappelen in een ovenschaal en leg de varkensbouten er bovenop. Laat nog 5-10 min. afgedekt garen in de oven. Dien op met wat mosterd.

Vergelijkbare recepten

Stoofpotje van varkensbout met zuurkool

gemiddeld 80 min

Ingrediënten

400 g
zuurkool
100 g bofrost*
100 g
Vegan
400 g bofrost*
400 g
Vegan
2
laurierblaadjes
100 g
boter
200 ml
witte droge wijn
200 ml
groentebouillon
2 bofrost*
2
zout en peper

Bereiding

1.
Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de 2 varkensbouten in een ovenschaal en bak gedurende 70 min. in de oven. Leg de zuurkool, uienblokjes, laurierblaadjes, boter, witte wijn en de bouillon in een kookpot en laat afgedekt zachtjes koken. Voeg na 15 min. de aardappelen voorzichtig toe. Verdeel de zuurkool met de aardappelen in een ovenschaal en leg de varkensbouten er bovenop. Laat nog 5-10 min. afgedekt garen in de oven. Dien op met wat mosterd.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.