Kook de bevroren asperges 10 minuten gaar in gezouten water. Haal ze uit het water, laat ze afdruipen en snij ze vervolgens in stukjes van 2 cm lang.
2
Kook ondertussen de twee tagliatellesoorten samen gaar in gezouten water volgens de instructies op de verpakking, giet af in een vergiet en laat uitlekken.
3
Snij de ham in dunne reepjes
4
Laat de boter smelten en stoof de bevroren uien en de champignons 5 minuten aan, blus met de witte wijn en kruid met peper en knoflook.
5
Voeg de hollandaisesaus toe, alsook de ham en de asperges, roer om en laat 10 minuten staan op laag vuur. Meng er vlak voor het opdienen nog de bevroren peterselie onder.
6
Schik de warme tagliatelle in nestvorm op de borden en giet de aspergesaus in het midden erbij.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Kook de bevroren asperges 10 minuten gaar in gezouten water. Haal ze uit het water, laat ze afdruipen en snij ze vervolgens in stukjes van 2 cm lang.
2.
Kook ondertussen de twee tagliatellesoorten samen gaar in gezouten water volgens de instructies op de verpakking, giet af in een vergiet en laat uitlekken.
3.
Snij de ham in dunne reepjes
4.
Laat de boter smelten en stoof de bevroren uien en de champignons 5 minuten aan, blus met de witte wijn en kruid met peper en knoflook.
5.
Voeg de hollandaisesaus toe, alsook de ham en de asperges, roer om en laat 10 minuten staan op laag vuur. Meng er vlak voor het opdienen nog de bevroren peterselie onder.
6.
Schik de warme tagliatelle in nestvorm op de borden en giet de aspergesaus in het midden erbij.