Kook de penne volgens de instructies op de verpakking beetgaar in gezouten water, giet af in een vergiet en laat uitlekken.
2
Was de tomaten en laat ze 5 seconden schrikken in kokend water. Neem ze er weer uit, ontvel ze en snij ze in blokjes.
3
Pel de knoflook en haal door de knoflookpers. Snij de ham in kleine blokjes.
4
Verhit de olijfolie in een pan en bak de bevroren uienblokjes, de knoflook en de hamblokjes 5 minuten aan. Voeg vervolgens de bevroren champignons, de peultjes, de tomatenblokjes en de kippenbouillon toe en laat alles opkoken.
5
Roer er daarna ook de mascarpone onder en laat smelten op laag vuur. Kruid af met peper, zout en nootmuskaat. Voeg de warme penne toe aan de groentepan en meng alles goed door elkaar. Garneer met basilicum en dien op.
Kook de penne volgens de instructies op de verpakking beetgaar in gezouten water, giet af in een vergiet en laat uitlekken.
2.
Was de tomaten en laat ze 5 seconden schrikken in kokend water. Neem ze er weer uit, ontvel ze en snij ze in blokjes.
3.
Pel de knoflook en haal door de knoflookpers. Snij de ham in kleine blokjes.
4.
Verhit de olijfolie in een pan en bak de bevroren uienblokjes, de knoflook en de hamblokjes 5 minuten aan. Voeg vervolgens de bevroren champignons, de peultjes, de tomatenblokjes en de kippenbouillon toe en laat alles opkoken.
5.
Roer er daarna ook de mascarpone onder en laat smelten op laag vuur. Kruid af met peper, zout en nootmuskaat. Voeg de warme penne toe aan de groentepan en meng alles goed door elkaar. Garneer met basilicum en dien op.