Bak de chocoladebroodjes volgens de instructies op de verpakking. Laat de croissants ontdooien.
2
Was de appels en steek de kernen uit.
3
Kneed de rozijnen, de amaretto, de amandelen en de poedersuiker in de marsepein.
4
Vul de helft van de appels met de marsepein en kerf de schil rondom in. Zet de gevulde appels in kleine ovenvaste vormpjes en bak 20 minuten onderaan in de voorverwarmde oven (hete lucht 160 °C). Zet de appelstrudels erbij en bak ze nog 25-30 minuten mee.
5
Snij de rest van de appels telkens in acht partjes. Breng de suiker, kaneel, vanille en de rest van de amaretto aan de kook in een pan, laat karamelliseren en voeg vervolgens de appelpartjes toe.
6
Rol de ontdooide croissants uit op een bebloemd oppervlak en snij in 16 reepjes. Wikkel ze rond de appelpartjes. Leg de ingewikkelde partjes op een bakplaat met bakpapier en bak 10-12 minuten in de voorverwarmde oven.
7
Leg al het lekkers samen met de boter, de vanillesaus, het ijs en het zoete beleg in het midden van de kersttafel.
Voor onze vegetarische producten gebruiken we uitsluitend plantaardige ingrediënten zoals melk, eieren, honing en bijenwas. Bij de bereiding van kaas gebruiken we bijvoorbeeld geen gelatine of dierlijk stremsel.
Voor onze vegetarische producten gebruiken we uitsluitend plantaardige ingrediënten zoals melk, eieren, honing en bijenwas. Bij de bereiding van kaas gebruiken we bijvoorbeeld geen gelatine of dierlijk stremsel.
Voor onze vegetarische producten gebruiken we uitsluitend plantaardige ingrediënten zoals melk, eieren, honing en bijenwas. Bij de bereiding van kaas gebruiken we bijvoorbeeld geen gelatine of dierlijk stremsel.
Voor onze vegetarische producten gebruiken we uitsluitend plantaardige ingrediënten zoals melk, eieren, honing en bijenwas. Bij de bereiding van kaas gebruiken we bijvoorbeeld geen gelatine of dierlijk stremsel.
Bak de chocoladebroodjes volgens de instructies op de verpakking. Laat de croissants ontdooien.
2.
Was de appels en steek de kernen uit.
3.
Kneed de rozijnen, de amaretto, de amandelen en de poedersuiker in de marsepein.
4.
Vul de helft van de appels met de marsepein en kerf de schil rondom in. Zet de gevulde appels in kleine ovenvaste vormpjes en bak 20 minuten onderaan in de voorverwarmde oven (hete lucht 160 °C). Zet de appelstrudels erbij en bak ze nog 25-30 minuten mee.
5.
Snij de rest van de appels telkens in acht partjes. Breng de suiker, kaneel, vanille en de rest van de amaretto aan de kook in een pan, laat karamelliseren en voeg vervolgens de appelpartjes toe.
6.
Rol de ontdooide croissants uit op een bebloemd oppervlak en snij in 16 reepjes. Wikkel ze rond de appelpartjes. Leg de ingewikkelde partjes op een bakplaat met bakpapier en bak 10-12 minuten in de voorverwarmde oven.
7.
Leg al het lekkers samen met de boter, de vanillesaus, het ijs en het zoete beleg in het midden van de kersttafel.