Giet de bofrost*rodevruchtenmix in een kleine pot en breng deze samen met de vanillesuiker aan de kook. Roer de maizena onder het koude kersensap. Voeg het zetmeelmengsel toe aan de kokende vruchten en roer goed tot de massa opnieuw aan het koken is. Haal de pot van het vuur.
2
Maak de dolcedo ijsbolletjes en leg er telkens twee in een kom met hoge rand. Voeg vervolgens de taartblokjes toe en giet dan de vruchtenpulp eromheen. Versier de zoete bowl met wat slagroom, verse kersen, goudbessen, chocoladeschilfers en verse muntblaadjes.
Voor onze vegetarische producten gebruiken we uitsluitend plantaardige ingrediënten zoals melk, eieren, honing en bijenwas. Bij de bereiding van kaas gebruiken we bijvoorbeeld geen gelatine of dierlijk stremsel.
Voor onze vegetarische producten gebruiken we uitsluitend plantaardige ingrediënten zoals melk, eieren, honing en bijenwas. Bij de bereiding van kaas gebruiken we bijvoorbeeld geen gelatine of dierlijk stremsel.
Giet de bofrost*rodevruchtenmix in een kleine pot en breng deze samen met de vanillesuiker aan de kook. Roer de maizena onder het koude kersensap. Voeg het zetmeelmengsel toe aan de kokende vruchten en roer goed tot de massa opnieuw aan het koken is. Haal de pot van het vuur.
2.
Maak de dolcedo ijsbolletjes en leg er telkens twee in een kom met hoge rand. Voeg vervolgens de taartblokjes toe en giet dan de vruchtenpulp eromheen. Versier de zoete bowl met wat slagroom, verse kersen, goudbessen, chocoladeschilfers en verse muntblaadjes.