Laat de suiker lichtjes karamelliseren in een kookpot. Doe het bevroren fruit erbij en blus met het druivensap. Breng alles aan de kook en dik in met het maïszetmeel (gemengd in koud water indien geen instant) tot een smeuïg geheel.
Laat de vruchtencompote wat afkoelen.
2
Verkruimel ondertussen de lange vingers en meng ze onder de compote.
Verdeel over kleine ovenvaste potjes.
Kneed de rietsuiker en de bloem onder de zachte boter, en strooi het als crumble over het fruit.
3
Bak de vruchtencrumble ongeveer 15 min. in de oven op 180 °C, tot hij goudbruin ziet.
Dien de crumble op met een bolletje vanille-ijs.
Voor onze vegetarische producten gebruiken we uitsluitend plantaardige ingrediënten zoals melk, eieren, honing en bijenwas. Bij de bereiding van kaas gebruiken we bijvoorbeeld geen gelatine of dierlijk stremsel.
Laat de suiker lichtjes karamelliseren in een kookpot. Doe het bevroren fruit erbij en blus met het druivensap. Breng alles aan de kook en dik in met het maïszetmeel (gemengd in koud water indien geen instant) tot een smeuïg geheel.
Laat de vruchtencompote wat afkoelen.
2.
Verkruimel ondertussen de lange vingers en meng ze onder de compote.
Verdeel over kleine ovenvaste potjes.
Kneed de rietsuiker en de bloem onder de zachte boter, en strooi het als crumble over het fruit.
3.
Bak de vruchtencrumble ongeveer 15 min. in de oven op 180 °C, tot hij goudbruin ziet.
Dien de crumble op met een bolletje vanille-ijs.