Verhit de olie in een pan. Voeg de knoflook en de kruiden toe en bak kort. Bak hierin vervolgens de gegrilde groenten en de champignonschijfjes gedurende ongeveer 8 minuten op hoog vuur en draai ze regelmatig om. Kruid met peper en zout.
2
Was en droog de spinazie. Snij de feta in blokjes.
3
Meng voor de dressing de groene pesto goed met het water, de olijfolie en de azijn met vijgenpuree en breng op smaak met peper en zout.
4
Rooster de pijnboompitten in een anti-aanbakpan zonder olie.
5
Meng de groenten met de dressing, feta en babyspinazie. Voeg ten slotte de pijnboompitten toe.
Verhit de olie in een pan. Voeg de knoflook en de kruiden toe en bak kort. Bak hierin vervolgens de gegrilde groenten en de champignonschijfjes gedurende ongeveer 8 minuten op hoog vuur en draai ze regelmatig om. Kruid met peper en zout.
2.
Was en droog de spinazie. Snij de feta in blokjes.
3.
Meng voor de dressing de groene pesto goed met het water, de olijfolie en de azijn met vijgenpuree en breng op smaak met peper en zout.
4.
Rooster de pijnboompitten in een anti-aanbakpan zonder olie.
5.
Meng de groenten met de dressing, feta en babyspinazie. Voeg ten slotte de pijnboompitten toe.